League of Legends Razer mouse Collector's Edition

Η Razer ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Riot Games για την παραγωγή της επίσημης σειράς Collector’s Edition για το League of Legends, το κορυφαίο MOBA game της αγοράς. Έχοντας το mouse Razer Naga Hex με τα έξι πλευρικά κουμπιά του (ειδικό για MOBA games), η κατασκευή της Collectors Edition ήταν θέμα χρόνου. Με τo mouse ορίζετε απευθείας Spells, abilities και items ώστε με ένα ενστικτώδες κλικ να εκτελούνται γρήγορα και εύκολα. Το Razer Naga Hex θα λάβει ένα φλεγόμενο λογότυπο League of Legends στην επιφάνειά του και ρουνικά πάνω στο scroll wheel. Οι gamers θα μπορέσουν να το παντρέψουν με το League of Legends Razer Goliathus Mouse Mat, σχεδιασμένο για να διευκολύνει τις γρήγορες κινήσεις που απαιτούνται στα lanes και πέρα από το Φαράγγι των Επικαλεστών. Και τα δύο προϊόντα έρχονται πακέτο με ένα κουπόνι με κωδικό που ξεκλειδώνει έναν από τους champions του παιχνιδιού και ένα skin, και μπορείτε να τα δείτε εδώ. Μετά την αγορά θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τον Tryndamere και το Skin του εδώ.
Η Razer χορηγεί τους τωρινούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές Taipei Assassins και μαζί τους τους Counter Logic Gaming, τους Evil Geniuses, τους κορεάτες KTRolster κάνοντας έτσι τη Razer βασική επιλογή για τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου.
Στη φωτογραφία οι Evil-Geniuses. Το League of Legends έχει 32 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες, επομένως η Razer "έπιασε την καλή"! Το κόστος του Razer Naga Hex League of Legends Collector’s Edition θα κινηθεί στα 90 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Μαρτίου. Χαρακτηριστικά: - 6 MOBA/action-RPG μηχανικά πλευρικά κουμπιά - 11 πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά - Ειδικοί μοχλοί στα κουμπιά επιτρέπουν μέχρι και 250 κλικ το λεπτό - Ζωή 10 εκατομμύρια κλικ - Εργονομικός Σχεδιασμός - Razer Synapse 2.0 - Αισθητίρας 5600dpi Razer Precision 3.5G Laser - 1000Hz Ultrapolling/1ms απόκριση - Μέγεθος : 116 mm x 78 mm x 42 mm - Βάρος: 134 g
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου