Assassin's Creed 5 απ' την Ubisoft Toronto

Η Ubisoft Toronto, developer του Splinter Cell: Blacklist που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου, αναμένεται να βοηθήσει στο επό
μενο Assassin's Creed, είτε αυτό θα λέγεται "Assassin's Creed 5" είτε διαφορετικά. Μετά το Assassin's Creed IV: Black Flag που αναμένεται να μας έρθει την 1η Νοεμβρίου από την Ubisoft Montreal (στον Καναδά), το αμέσως επόμενο Assassin's Creed θα εμφανιστεί το 2014 σύμφωνα με την Ubisoft.
Μετά τον Αύγουστο όπου η Ubisoft Toronto "ξεμπερδεύει" με το νέο Splinter Cell θα έχει αρκετό χρόνο. Απ' ότι φαίνεται, η Ubisoft Montreal έχει "ζοριστεί" αφού κάθε χρόνο αναπτύσσει από ένα Assassin's Creed, συνεπώς η Ubisoft θα την υποστηρίξει με επιπλέον προγραμματιστές ή θα αναθέσει εναλλάξ κάθε Assassin's Creed, ανάμεσα στις προγραμματιστικές εταιρείες του Montreal και του Toronto. Ότι κάνει δηλαδή και η Activision με το Call of Duty και τις Treyarch και Infinity Ward αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Jade Raymond, επικεφαλής της Ubisoft Toronto, είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στο πρώτο Assassin's Creed. Συνεπώς η έκδοση του 2014 θα έχει μία ακόμη ιδιαίτερη βαρύτητα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι επιπλέον δουλειά γίνεται σε αρκετά ακόμη παραρτήματα της Ubisoft ανά τον κόσμο. Για το Assassin's Creed 4 δουλεύουν προγραμματιστές και γραφίστες από 8 συνολικά εταιρείες της Ubisoft.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου