Super Pokemon Rumble

Όλες οι κονσόλες ανεξαρτήτου των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν, για να επιτύχουν στην αγορά χρειάζονται παιχνίδια και το 3DS είναι το τελευταίο παράδειγμα της βιομηχανίας. Έπρεπε λοιπόν να φτάσει η χειμερινή περίοδος για να δει η Nintendo τα νούμερα να ανεβαίνουν λόγω σπουδαίων κυκλοφοριών για τη φορητή της κονσόλα. Ο Mario, κατά κύριο λόγο έδωσε την τεράστια ώθηση στο μηχάνημα και η Nintendo θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτή την ανοδική πορεία της κονσόλας της, λανσάροντας άλλον έναν τίτλο μιας κολοσσιαίας σειράς, τα Pokemon. Έτσι, κατέφθασε το Super Pokemon Rumble, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά μια συνέχεια για το Pokemon Rumble που κυκλοφόρησαν στο Wii.
Το παιχνίδι παίρνει μέρος σε έναν παράλληλο κόσμο και όχι αυτόν των Pokemon. Σε έναν κόσμο όπου χειριζόμαστε τους Mii μας και τα Pokemon είναι απλά κουρδιστά παιχνιδάκια. Έτσι λοιπόν κουρδίζουμε το πρώτο μας Pokemon, τον Pikachu, και ξεχυνόμαστε στις περιοχές! Το παιχνίδι είναι απλό, υπερβολικά απλό σε σημείο να κουράζει σύντομα τον παίκτη και να του στερεί τη θέληση να συνεχίσει.
Κουρδιστά Pokemon
Σκοπός μας είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα Pokemon, αλλά εδώ είναι που χάνεται η «μαγεία» της σειράς. Ξεχάστε τις επικές μάχες και τις Pokeballs. Το κουρδιστό μας Pokemon προχωράει στις περιοχές και με δύο (το πολύ) κινήσεις πρέπει να εξοντώσει τις ορδές από άλλα Pokemon που συναντάμε στο διάβα μας. Κάποια από τα Pokemon που κερδίζουμε μπορούμε να τα αποκτήσουμε απλώς μαζεύοντάς τα από το δάπεδο σαν ένα… σκουπίδι.
Τα Pokemon που «σκουπίζουμε» από τα επίπεδα είναι δυνατότερα από αυτά που ήδη διαθέτουμε, κάτι που σημαίνει ότι η αντικατάσταση του βασικού μας χαρακτήρα γίνεται πάρα πολύ συχνά, χάνοντας και άλλη μία «μαγεία», αυτή του δεσίματός μας με τα Pokemon. Όσο πολύ και αν μας αρέσει ένα Pokemon, αργά η γρήγορα θα πρέπει να το αντικαταστήσουμε με ένα δυνατότερο. Η εξέλιξή τους είναι επίσης ανύπαρκτη. Αν και έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε νέες κινήσεις για το κουκλάκι μας, ποιος ο λόγος να το πράξουμε όταν γνωρίζουμε ότι στο επόμενο επίπεδο θα το αντικαταστήσουμε με ένα ισχυρότερο, «πετώντας» το συγκεκριμένο στο βάθος της λίστας;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου