30 games στο launch του PS Vita

Δείτε τα 30 games που θα είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία της κονσόλας καθώς και δύο νέες εφαρμογές που παρουσίασε η Sony.
Κατά τη διάρκεια του Asia Game Show, το οποίο διεξήχθη μεταξύ 23 και 26 Δεκεμβρίου στο Χόνγκ Κόνγκ, η Sony αποκάλυψε δύο νέες εφαρμογές, οι οποίες πιθανότατα θα συνοδεύσουν το PlayStation Vita στην ευρωπαϊκή κυκλοφορία του στις 22 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το Picture Park και το Wake-up Club.
Το Picture Park θυμίζει το Pictochat του Nintendo DS. Πρόκειται για ένα εργαλείο σχεδιασμού, με το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε ότι θέλετε στην touchscreen του PS Vita και στη συνέχεια να το στείλετε σε φίλους σας με e-mail ή να το δημοσιεύσετε σε social networks, όπως Facebook και Twitter. Το Wake-up Club είναι ένα ξυπνητήρι, το οποίο τρέχει στο background και μπορεί να χτυπήσει στην ώρα που θα το ρυθμίσετε, διακόπτοντας το παιχνίδι σας. Φυσικά, ξυπνητήρια έχουν και τα κινητά μας τηλέφωνα, απλά για την περίπτωση που ο κάτοχος του PS Vita δεν θα έχει κινητό και θα θέλει να ενεργοποιήσει μια αφύπνιση για συγκεκριμένο λόγο, του προσφέρεται και αυτή η εναλλακτική λύση. Αμφότερες οι δύο εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες για online download.
Τα games του ευρωπαϊκού launch
Μέχρι στιγμής υπάρχουν 30 games τα οποία αναμένεται να συνοδεύσουν το PlayStation Vita στις 22 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τα εξής:
Escape Plan
F1 2011
Gravity Rush
Everybody's Golf 6
Hustle Kings
Little Deviants
ModNation Racers: Road Trip
Reality Fighters
Ridge Racer
Shinobido 2: Tales of Ninja
Super Stardust Delta
Top Darts
Touch my Katamari
Ultimate Marvel vs. Capcom 3
Uncharted: Golden Abyss
Virtua Tennis 4: World Your Edition
Wipeout 2048
MotorStorm: RC
Army Corps of Hell
FIFA Football
Dynasty Warriors Next
BlazBlue: Continuum Shift Extend
Lumines Electronic Symphony
Michael Jackson: The Experience
Dungeon Hunter: Alliance
Asphalt Injection
Ben 10: Galactic Racing
Rayman Origins
Plants vs. Zombies
Tales from Space: Mutant Blobs Attack
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου