Τα δημοφιλή παιχνίδια του 2012 -ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Πάει ο παλιός ο χρόνος, το 2011 ανήκει πλέον στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά, στους 12 νέους μήνες που ακολουθούν. Το νέο έτος εμφανίζεται αρκετά ελπιδοφόρο, με νέο υλικό, το οποίο είτε πήρε παράταση για το 2012, είτε απλά ήρθε η ώρα του για να κάνει πρεμιέρα.
Θα δούμε μεγάλα ονόματα να επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό με τα νέα τους sequels, όπως το Diablo 3, το Max Payne 3, το Hitman: Absolution και το Luigi’s Mansion 2, αλλά και αρκετά δυνατούς τίτλους, όπως το Uncharted: Golden Abyss, το Mass Effect 3 και το BioShock Infinite. Δεν θα λείψουν και οι νέες εμφανίσεις τίτλων, όπως τα Dishonored και Fortnite, τα οποία έχουν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από τα τρέιλερ.
Συν τοις άλλοις, η Nintendo μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι με την είσοδο του Wii U στην αγορά και το καταναλωτικό κοινό περιμένει υπομονετικά να το αντικρίσει. Πολλές εταιρίες κρατούν τα σχέδιά τους κρυμμένα σε αποθήκες υψίστης ασφάλειας, όπως η Blizzard και η Bungie, οι οποίες αναμένεται να κάνουν κάποια σημαντική κίνηση έως το τέλος του έτους. Κι ενώ πάνω από τα κεφάλια μας αιωρείται το «άγνωστο» που πρόκειται να συναντήσουμε, πάμε να δούμε ποια είναι τα πιο αναμενόμενα games που περιμένουν να δοκιμάσουν οι developers ανά τον κόσμο, εκτός φυσικά από τα δικά τους.
BioShock Infinite (Irrational Games/2K): 1/6/2012 για PC, PS3 και Xbox 360
O Greg Kasavin, creative director του Bastion από την Supergiant Games, σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το πιο αναμενόμενο video game της χρονιάς, δήλωσε πως αυτό που περιμένει δεν είναι άλλο από το BioShock Infinite, το οποίο προβλέπει ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα sequels που θα κυκλοφορήσουν, μιας και το BioShock του έχει μείνει αξέχαστο. «Το BioShock, για μένα, είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια και είναι έμμεσα υπεύθυνο για ότι αφορά την ενασχόλησή μου με τον προγραμματισμό των video games, προ πενταετίας. Είχα μέινει άφωνος όταν το είδα για πρώτη φορά στην E3 το 2006 και τελικά ο τίτλος ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες μου. Έχω τις ίδιες ελπίδες και για το BioShock Infinite και ανυπομονώ να το εξερευνήσω».
Ο Matthew Prior, βοηθός παραγωγού του Fifa Football της EA Sports, δήλωσε κι αυτός με τη σειρά του: «Το BioShock Infinite φαίνεται εξαιρετικό. Αγάπησα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και την ατμόσφαιρα που αυτά δημιουργούσαν, ιδιαίτερα στον αρχικό τίτλο. Είναι σαφές ότι το επόμενο BioShock θα έχει μια πολύ διαφορετική αίσθηση και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί με την νέα ιστορία και το νέο περιβάλλον».
Dishonored (Arkane Studios/Bethesda): 2ο τρίμηνο 2012 για PC, PS3 και Xbox 360
Ο Ivan Buchta, Διευθύνων Σύμβουλος της Bohemia Interactive για το ArmA 3, επέλεξε το Dishonored, στου οποίου τα γραφικά δείχνουν ότι κυριαρχεί η φαντασία, κάτι το οποίο εκτιμά σαν gamer. «Αυτό που έχω δει μέχρι τώρα, υπόσχεται κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις» ανέφερε, εκφράζοντας έτσι τις μεγάλες προσδοκίες που περιμένει από το Dishonored. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου