Τα καλύτερα παιχνίδια του 2012 ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

The Last Guardian (Team Ico/Sony): Πιθανόν μέσα στο 2012 για PS3
Ο Dino Patti, ιδρυτής της Playdead που ανέπτυξε το Limbo, πήρε το μέρος του The Last Guardian, λέγοντας: «Υπάρχει μια κακή τάση, όπου τα περισσότερα teasers των παιχνιδιών είναι κάποια παραπλανητικά βίντεο. Επίσης, πολλές φορές, γίνεται τόση μεγάλη επίδειξη σε ορισμένα games που αποφάσισα να σταματήσω να ενημερώνομαι για αυτά και απλά να τα παίζω όταν κυκλοφορούν. Κι αφού είπα όλα αυτά, θα αγοράσω και θα παίξω το The Last Guardian, το οποίο πιστεύω να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012».
Ο τεχνικός διευθυντής του Infinity Blade και του Shadow Complex, Geremy Mustard, επέλεξε και αυτός με τη σειρά του το The Last Guardian, το οποίο όπως είπε φαίνεται καταπληκτικό και έχει ήδη καταλάβει την φαντασία του. «Είχα πράγματι ένα συναισθηματικό δέσιμο με το άλογό μου, μέχρι το τέλος του Shadow of the Colossus και μπορώ να πω ότι η Team Ico θα τα καταφέρει και παλι. Δεν μπορώ να περιμένω!» δήλωσε ο developer της Chair Entertainment.
Νέα franchises
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα σημαντικότερα φετινά games (δηλαδή τα καινούργια παιχνίδια που δεν αποτελούν sequel κάποιου προηγούμενου) είναι τα εξής:
Dishonored (Arkane Studios/Bethesda Softworks): Ένα stealth Action-Adventure που αναμένεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012, για PC, PS3 και Xbox 360.
The Last Guardian (Sony, PS3): Τα λόγια είναι περιττά για το Action-Adventure της Team Ico. Η περίοδος κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αναμένεται αποκλειστικά στο PS3.
Journey (thatgamecompany/Sony): Ένα μυστηριώδες Adventure που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη για το PS3, μέσω του PSN.
Dust 514 (CCP): MMO FPS. Θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη για το PS3 και το PlayStation Vita.
Wii U games: Η κονσόλα Wii U της Nintendo θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012 και τα games που θα την συνοδεύσουν υπόσχονται ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουν απήχηση μόνο στους casual gamers.

Πολυαναμενόμενα sequels
Πέρα από τα παραπάνω games, τα sequels που επίσης περιμένουμε μέσα στο 2012 είναι τα εξής:
Guild Wars 2 (ArenaNet, NCsoft): Το πολυαναμενόμενο MMORPG για PC, το οποίο δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά αναμένεται περίπου στα μέσα της χρονιάς.
Halo 4 (343 Industries): Μετά την διακοπή της συμφωνίας μεταξύ Bungie και Microsoft, η 343 Industries καλείται να αποδείξει την αξία της στα δύσκολα, στο νέο sequel της σειράς Halo, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο αποκλειστικά για Xbox 360.
Max Payne 3 (Rockstar): Κάθε χρόνο η Rockstar βγάζει παραδοσιακά έναν μεγάλο τίτλο. Το 2010 και το 2011 είχαμε δύο νέες σειρές, το Red Dead Redemption και το L.A. Noire αντίστοιχα. Φέτος είναι η σειρά του Max Payne να κάνει την τρίτη του εμφάνιση και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, για PC, PS3 και Xbox 360.
Metal Gear Solid: Snake Eater 3D (3DS): Ίσως ο πιο πολυαναμενόμενος τίτλος για το 3DS, με την υπογραφή της Kojima Productions, το νέο Metal Gear Solid θα τραβήξει αδιαμφισβήτητα τα βλέμματα στην φετινή E3. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη οριστεί.
Uncharted: Golden Abyss (Naughty Dog): Έσπασε τα ταμεία στο PS3, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο PSP, αλλά θα κάνει το πρώτο του φορητό ντεμπούτο στο PlayStation Vita. Το Uncharted: Golden Abyss είναι δίχως αμφιβολία το κορυφαίο video game της φορητής κονσόλας της Sony και αναμένεται στις 22 Φεβρουαρίου, μαζί με το launch του PS Vita στην Ευρώπη.
Νέα Fifa, PES και Football Manager: Τα αγαπημένα μας ποδοσφαιράκια ανακοινώνονται πάντοτε λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσουν. Φέτος η μάχη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η Konami θα προσπαθήσει επιτέλους να ανακάμψει. Μένει επίσης να δούμε τι νέο θα μπορούσε να προστεθεί στο Fifa και αν θα βελτιωθεί η 3D απεικόνιση του Football Manager. Όλα αυτά κάπου εκεί γύρω στον Οκτώβριο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου