Νέα Medal of Honor και Need for Speed 13

Η είδηση αποκαλύφθηκε απ' το λάθος ενός retailer.
Αντιπρόσωποι του Game.co.uk έλαβαν πρόσκληση απ' την Electronic Arts για να παραστούν σε παρουσίαση των νέων games της εταιρείας. Το περιεχόμενο της παρουσίασης όφειλε να είναι απόρρητο από όλους τους retailers, μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα, όμως ο υπεύθυνος marketing του GAME, ανέβασε κατά λάθος στο Twitter της εταιρείας μία σημαντική αποκάλυψη.
Η παρουσίαση της EA λοιπόν, περιελάμβανε το Need for Speed 13 και το νέο Medal of Honor. Αμφότερα αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012 καθώς όπως τους ενημέρωσαν οι developers "αυτή θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για την EA" (εννοώντας ότι πρόκειται για φετινές κυκλοφορίες).
Φήμες λένε ότι το Need for Speed 13 θα έχει ανοιχτό προς εξερεύνηση κόσμο και θα αναπτυχθεί απ' την Criterion, η οποία είχε αναλάβει το Need for Speed: Hot Pursuit. Το παιχνίδι ενδέχεται να θυμίζει κάτι από το Burnout Paradise, το οποίο η Criterion είχε αναπτύξει το 2008. Όσο για το Medal of Honor 2, η νέα έκδοση θα αναπτυχθεί ξανά από την Danger Close κι ευελπιστούμε να τα πάει καλύτερα απ' την έκδοση του 2010.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου