Τα καλύτερα παιχνίδια του 2012 ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Mass Effect 3 (BioWare/EA): 9/3/2012 για PC, PS3 και Xbox 360
Ο Lee Perry, επικεφαλής σχεδιασμού του Gears of War 3 και του Fortnite απο την Epic Games, εξέφρασε πως περιμένει ανυπόμονα το Mass Effect 3 μέσα στο 2012, για τους ίδιους ακριβώς λόγους που αγάπησε και το Skyrim. «Το Mass Effect είναι όπως ακριβώς πίστευα πως θα είναι τα video games στο μέλλον. Η ομάδα κάνει εκπληκτική δουλειά και έχουν δημιουργήσει μερικούς από τους καλύτερους ήρωες στην βιομηχανία των games», δήλωσε, δίνοντας έτσι τα εύσημα σε BioWare και EA.
Diablo 3 (Blizzard): 2012 (ελπίζουμε) για PC
Ο Ken Levine, δημιουργός του BioShock και συνιδρυτής της Irrational Games, σε ανάλογη ερώτηση πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Diablo 3. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι μια πόρνη του Diablo και πρόκειται να μπήξω βαθιά τα δόντια μου σε αυτό. Είμαι σαν μια μαϊμού που πατάει κουμπιά για να πάρει τα σταφύλια. Είμαι περήφανος που είμαι αυτή η μαϊμού και θα παραμείνω μαϊμού για πάντα. Η Blizzard συνεχώς βελτιώνει τη συνταγή της και προσφέρει πάντα κάτι πολύ όμορφο και αστραφτερό. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που θέλω να παίξω, αλλά αυτή τη στιγμή το Diablo 3 είναι η προτεραιότητά μου».
Ο Richard Garriott, δημιουργός του Ultima και βετεράνος της βιομηχανίας των video games, εξήγησε και αυτός γιατί επιλέγει το Diablo 3: «Η Blizzard σπάνια παραπαίει και επίσης το Diablo είναι ένα franchise που λατρεύω και μαθαίνω από αυτό!»
Ο επικεφαλής σχεδιασμού του Iron Brigade της Double Fine Productions, είπε με τη σειρά του: «Μόλις έπαιξα την beta και είναι απίστευτη. Είναι σαν να έγινε ένεση κοκαΐνης στον εγκέφαλό μου. Πραγματικά το λατρεύω αυτό το παιχνίδι και φαίνεται ότι έχουν κάνει τα πάντα στην εντέλεια. Αυτό που κάνεις είναι να κλικάρεις, να μαζεύεις loot και να ανεβαίνεις level κι είναι μια τρομερή εμπειρία. Επίσης, το BioShock Infinite φαίνεται πως θα είναι αι αυτό εξαιρετικό. Το περιμένω με ανυπομονησία».
Darksiders 2 (Vigil Games, THQ): Ιούνιος 2012 για PC, PS3, Xbox 360 και αργότερα για Wii U
Ο David Jaffe, ένας από τους δημιουργούς του Twisted Metal και αφεντικό της Eat, Sleep, Play! δήλωσε ότι ο τίτλος που περιμένει να παίξει το 2012 είναι το Darksiders 2. «Το πρώτο Darksiders ήταν ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια την χρονιά που κυκλοφόρησε. Το αγαπάω. Για το Darksiders 2 έχω σταματήσει να κοιτάω σε εικόνες και links γιατί μένω έκπληκτος».
Kinect Star Wars (Terminal Reality, LucasArts): Καλοκαίρι του 2012 για Xbox 360
Ο Studio Director της Rare, Craig Duncan, επέλεξε το Kinect Star Wars λέγοντας: «Διαθέτει πολλά καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Ο χειρισμός των δυνάμεων με τα χέρια μας σαν ένας Jedi, μας φέρνουν σε θέση να παίξουμε στον συναρπαστικό κόσμο του Star Wars, με εκπληκτικούς χαρακτήρες, όπως ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για εμένα ως gamer και ως οπαδό του Star Wars».
Grand Theft Auto 5 (Rockstar Games): Προς ανακοίνωση
Ο Peter Molyneux, creative director της Microsoft Game Studios Europe, μίλησε για το GTA 5, λέγοντας: «Πιστεύω πως ο τίτλος που περιμένω με ανυπομονησία είναι το Grand Theft Auto 5, αν και το περίεργο είναι πως για το επόμενο έτος είμαι αρκετά ενθουσιασμένος και για τα πιο "αδύναμα" παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν. Με τόσους νέους τρόπους για να παίξουμε και τόσες πολλές συσκευές, θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά».
Επιπλέον, ο Stewart Gilray, developer του Oddworld: Stranger's Wrath HD και διευθυντής της Just Add Water, βρισκόμενος σε μεγάλο δίλλημα, είπε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη επιλογή, αλλά για μένα θα κερδίσει το GTA 5. Έχουμε την ευκαιρία να επισκευτούμε και πάλι το San Andreas και το Los Santos, αλλά αυτή τη φορά πιο εξελιγμένα σε σχέση με την παλιά έκδοση του PS2. Το τρέιλερ ανέβασε τον ενθουσιασμό μου στα ύψη και δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να νικήσει αυτόν τον τίτλο, εκτός και αν η Rockstar North τα θαλασσώσει. Μπορεί να πρόκειται για sequel, αλλά παραμένει αυθεντικό».
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου