Soulcalibur V preview

Παίξαμε το νέο fighting game της Namco Bandai που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και σας το παρουσιάζουμε.
Τέσσερα χρόνια μετά την τέταρτη έκδοσή του, η οποία έτυχε πολλών θετικών σχολίων, έρχεται η ώρα του Soulcalibur V, το οποίο δηλώνει παρόν με πολλές νέες προσθήκες που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Με δεδομένη την επιτυχία της σειράς, το project ήταν υπό ανάπτυξη για αρκετό καιρό απ' την Project Soul, ωστόσο η Namco επέλεξε να μην το ανακοινώσει, παρά μόνο πέρυσι τον Μάιο, σε μία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Ντουμπάι. Η Ιαπωνική εταιρεία μας απέστειλε το review code του παιχνιδιού μέσα στις γιορτές κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε εκτενέστερα ένα μήνα πριν κυκλοφορήσει.
Νέοι χαρακτήρες
Το Soulcalibur V θα διαθέτει συνολικά 24 χαρακτήρες, εκ των οποίων οι 8 είναι νέοι. Επιπλέον, 3 από αυτούς δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην αρχική επιλογή αλλά θα πρέπει να τους ξεκλειδώσετε στην πορεία. Στους 8 νέους της παρέας έχουμε τα εξής πρόσωπα. Καταρχήν ο κύριος πρωταγωνιστής έχει ελληνικό όνομα και πρόκειται για τον Patroklos (γιος της Sophitia που φέτος δεν περιλαμβάνεται στο ρόστερ). Μαζί του θα είναι η αδερφή του Pyrrha, ενώ το ρόστερ συμπληρώνουν η 15χρονη Κινέζα Leixia, η νεαρή νίντζα Natso, ο πολεμιστής Z.W.E.I. που καλεί λυκάνθρωπο μέσα στη μάχη, η Viola (υπηρέτρια του Z.W.E.I.) και τέλος ο νεαρός Xiba, ο οποίος χρησιμοποιεί staff κι έτσι ουσιαστικά αντικαθιστά τον Kilik, ο οποίος φέτος απουσιάζει. Απουσίες σημειώνουν και οι Cassandra, Amy, Zasalamel, Yun-seong, Talim, Taki, Sophitia, Rock, Setsuka, και Seong Mi-Na.
Θα πει κανείς "τόσες γυναίκες που έφυγαν ποιες θα μείνουν;" Με τα νέα δεδομένα, πλέον η "hot bitch" της παρέας είναι η νεοφερμένη Leixia. Και δε πα να 'ναι 15 χρονών, λίγο μας ενδιαφέρει. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει ο όγδοος της παρέας, ο Ezio Auditore, ο οποίος κάνει guest εμφάνιση, χρησιμοποιώντες τις φονικές λεπίδες του, το σπαθί του κι ένα crossbow. Σε σχέση με τους ανταγωνιστές του αποτελεί έναν αρκετά δυνατό χαρακτήρα καθώς επιτυγχάνει χτυπήματα με ισχυρό damage. Άρα, έχετε έναν λόγο παραπάνω να τον προτιμήσετε, σε αντίθεση με άλλους παλιούς ήρωες που έχουν nerfαριστεί, όπως για παράδειγμα ο Yoshimitsu, ο οποίος δείχνει μακριά απ' τον παλιό καλό του εαυτό.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου