WWE '12 για πολύ φάση και ξύλο...

Πιστοί στο ραντεβού τους για ακόμη μια χρονιά, Yuke's και THQ, παρουσιάζουν το νέο τους δημιούργημα, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σπάει το κατεστημένο, προσφέροντάς μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, παρόμοια με αυτή του πασίγνωστου τηλεοπτικού σόου. Το sequel του WWE SmackDown vs. Raw 2011 και ο 14ος από τους συνολικούς τίτλους της σειράς, επιστρέφει με νέο όνομα και πολύ τσαμπουκά. Το WWE '12 είναι εδώ για να κριθεί και στην προκειμένη περίπτωση είναι κάτι που οφείλουμε να το κάνουμε.
Πρώτη επαφή
Το θεαματικό εισαγωγικό βίντεο με την δυνατή ροκ μουσική θα σας βάλει κατευθείαν στο κλίμα των αγώνων, ώστε να ξεκινήσετε να παίζετε με την ανάλογη διάθεση. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές, μέσω των οποίων μπορείτε να ξεκινήσετε το campaign ή να συμμετάσχετε με τους φίλους σας σε exhibition games. Πατώντας Play παίρνετε μέρος σε γρήγορους αγώνες με τους κανόνες που θέλετε. Υπάρχουν μάχες με 1vs1, 2vs2 και 3vs3, οι οποίες δέχονται αρκετές τροποποιήσεις σχετικά με τους κανονισμούς και τα είδη των ρινγκ.
Το πλήθος των επιλογών σας βοηθάει να φέρετε το WWE στα μέτρα σας και να αγωνιστείτε στις αρένες των ονείρων σας, με αποκορύφωμα τις μάχες μέσα στα κελιά-κλουβιά. Εξίσου σημαντικά είναι και τα αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στις αρένες, τα οποία αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στον αντίπαλο ή και σε εσάς. Βέβαια όλα αυτά τα έχετε ξαναδεί στο παρελθόν, στους προηγούμενους τίτλους της σειράς και λογικά δεν θα σας εντυπωσιάσουν και τόσο.
Οι μάχες γίνονται με τον γνωστό κλασικό τρόπο, με την κάμερα να εστιάζει στους παλαιστές με κοντινά πλάνα, όταν βρίσκονται εντός του ρινγκ, ενώ πραγματοποιεί zoom out όταν αυτοί βγουν έξω από τα σχοινιά, παίρνοντας έτσι μια πιο πανοραμική κάλυψη.
Δώσε πόνο…
Στο mode WWE Universe μπορείτε να λάβετε μέρος σε προγραμματισμένους αγώνες όλων των ειδών. Οι ημερομηνίες των αγώνων υπάρχουν σε ένα ημερολόγιο και όσο παίζετε αντίστοιχα περνούν και οι ημέρες. Οι μάχες δημιουργούνται τυχαία, αλλά μπορείτε να ορίσετε και εσείς τους παλαιστές και τα modes που πρόκειται να ακολουθήσουν. Τα αποτελέσματα και οι ικανότητές σας στους αγώνες επηρεάζουν τους υπόλοιπους παλαιστές, οι οποίοι είτε σας συμπαθούν δημιουργώντας φιλίες και «κονέ», είτε σας αντιπαθούν, δημιουργώντας νέες βεντέτες και περιπέτειες
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου