Gotham City: Impostors

Σαν να μην έφτανε το χορταστικό Batman: Arkham City, το οποίο κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου παιχνιδιού για το Xbox 360 στα Spike Video Game Awards 2011, η Monolith Productions (δημιουργός των F.E.A.R. 2: Project Origin και Condemned 2: Bloodshot) ετοιμάζει ένα online FPS, βασισμένο στον κόσμο του σκοτεινού ιππότη. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο τόσο για PS3 και Xbox 360, όσο και για PC, μέσω των PlayStation Network, Xbox Live Arcade και Games For Windows αντίστοιχα.
Το Gotham City Impostors είναι ένα αμιγώς online FPS. Δεν διαθέτει δηλαδή single-player campaign. Το χιουμοριστικό ύφος του παιχνιδιού είναι πιο κοντά στο Team Fortress 2, παρά σε παιχνίδια όπως τα Call of Duty και τα Battlefield. Οι…απατεώνες που χειρίζεστε χωρίζονται σε δύο ομάδες, τους Crazies που είναι ντυμένοι όπως ο Joker και τους Bats που ντύνονται όπως ο Batman. Θα υπάρχει λεπτομερές customization τόσο των χαρακτήρων, όσο και των όπλων και των gadgets που θα διαθέτετε, ενώ θα μπορείτε να φτάσετε έως και τα 1000 levels, ξεκλειδώνοντας στην πορεία upgrades και διάφορα καλούδια.
Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δύο multiplayer modes, το team deathmatch 16 παικτών και το Psychological Warfare, δηλαδή το capture the flag mode. Θα υπάρχουν από Light έως και Heavy weapons, ενώ οι χαρακτήρες θα χωρίζονται ανάλογα με το body type τους σε Tough (σκληρούς) και Nimble (ευέλικτους). Οι δεύτεροι κινούνται πιο γρήγορα, μπορούν να πηδήξουν πιο ψηλά, αλλά όταν χρησιμοποιούν βαριά όπλα, κινούνται πολύ αργά. Από την άλλη, οι Tough χαρακτήρες κινούνται σε μικρότερη ταχύτητα από τους Nimble, αλλά δεν έχουν penalty στο movement speed τους όταν χρησιμοποιούν βαρύ οπλισμό.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου