Epic Fail Games: από Ελληνικά χέρια...

Τα games τα οποία αναπτύσσουμε υπόσχονται ότι θα φέρουν μια επανάσταση στην αγορά, καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εσάς. Πάμε λοιπόν να δούμε τις πρώτες μας κυκλοφορίες, οι οποίες ξεκινούν από την περίοδο των Χριστουγέννων. Γιατί όταν οι άλλοι developers κοιμούνται, εμείς δουλεύουμε (γατάκια...).
Barman: Mojito City
Η Mojito City βρίσκεται για άλλη μια φορά σε κίνδυνο. Ο Barman είναι εκεί για να δώσει την λύση. Ο μεταμφιεσμένος κατάσκοπος κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο νέο Action RPG της Epic Fail Games. Χρησιμοποιήστε τα fighting skills του Barman και το φονικό οπλοστάσιο που κρύβεται πίσω από τα μπαρ. Με το Alchemy skill φτιάξτε τα δικά σας φονικά cocktails που θα σας δώσουν buffs, heals και magic. Κάντε Level Up και χρησιμοποιήστε την τεχνική του φονικού Mojito όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Στο story mode, ο Barman καλείται να αντιμετωπίσει τον Poker, το μεγάλο boss του παιχνιδιού που έχει στρώσει τσόχα στο απέναντι τραπέζι και παίζει BlackJack και 31 κλείνοντας ύπουλα το βλέμμα στον Barman. Θα σας ξηγηθεί άραγε σπαθί ο Poker ή θα του χαλάσετε πρόωρα το ρεβεγιόν; Το Barman: Mojito City περιλαμβάνει πάνω από 15 ώρες gameplay, extra missions σε strip club και online versus mode στο οποίο θα πρέπει να φτιάξετε cocktails πριν από τους άλλους. Το online υποστηρίζει PlayStation Move και Kinect για μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων την ώρα που θα φτιάχνετε cocktails.
Need for Speed Santa
Ο Αη-Βασίλης τρελάθηκε και το έχει σανιδώσει! Θα καταφέρει να μοιράσει τα δώρα εγκαίρως, αποφεύγοντας τα περιπολικά που τον κυνηγούν για υπερβολική ταχύτητα και τους εισαγγελείς που απαιτούν να αποπληρώσει το χαράτσι για το έλκηθρο; Στο NFS Santa επιλέγετε ανάμεσα σε τρία διαθέσιμα modes. Στο Gift Mode θα πρέπει να μοιράσετε τα δώρα εντός χρόνου, στο Cop Mode να ξεφύγετε απ' τους μπάτσους που σας καταδιώκουν και στο Remi Gaillard Mode θα πρέπει ως πεζός να κάνετε φάρσα σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθώους πολίτες, προτού γίνετε αντιληπτοί. Όσο κερδίζετε xp, θα μπορείτε να κάνετε Level Up στο έλκηθρό σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία πληθώρα από ζώα, όπως χάσκι, τάρανδους, πολικές αρκούδες, μαμούθ και διάφορα άλλα upgrades. Μην χάσετε το Need for Speed: Santa Limited Edition, με δώρο την μινιατούρα του Αη-Βασίλη, αλλά και την Collector's Edition, η οποία πέρα απ' τη μινιατούρα περιλαμβάνει ολόκληρη την στολή και τον σάκο του Αη-Βασίλη. Κάψιμο!
Master Splinter's Cell
Αρκετά επιτέλους με τα χελωνονιντζάκια και αυτό το "γατάκι" τον Sam Fischer. Έφτασε η ώρα να πρωταγωνιστήσει και ο Splinter σε ένα video game. Ξεκινώντας την επανάσταση απ' το κελί του, ο Master Splinter θα πρέπει να αποδράσει απ' τη φυλακή με τη βοήθεια της April και να ανακαλύψει που βρίσκονται τα χελωνονιντζάκια. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ρίξει ένα χέρι ξύλο στον Nikoladze, την πραγματική απειλή του κόσμου, ο οποίος με ψευδή αποδεικτικά στοιχεία ισχυρίστηκε την ενοχή του Splinter. Το Master Splinter's Cell έχει πάνω από 20 combos με το κοντάρι του σοφού δάσκαλου. Αν σας σπάσει, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο, μέσω DLC, έναντι 2.99€. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για PC, PS3, Xbox 360 και iOS, εκεί όπου το κοντάρι κοστίζει μόνο 0.99€ και δώρο το application "Martial Arts On The Go" για να μάθετε τεχνικές αυτοάμυνας σε περίπτωση που σας την πέσει κάποιος (όπως κλέφτης, αρκούδα από χειμερία νάρκη κτλ). Άλλωστε, μέχρι να Googlάρετε την αρκούδα, όπως στη γνωστή ραδιοφωνική διαφήμιση με το "σκιουράκι" και τα χιόνια, πιο γρήγορα θα φορτώσει το App και θα γλιτώσετε και τη χρέωση του 3G.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου