Max Payne 3 & GTA III

Το multiplayer του Max Payne 3 και η κυκλοφορία του Grand Theft Auto III.
H Rockstar πραγματοποίησε 2 σε 1 ανακοινώσεις, καθώς μας ενημέρωσε για το multiplayer mode του Max Payne 3 και την επίσημη κυκλοφορία του Grand Theft Auto III σε iPhone και iPad.

Max Payne 3 multiplayer
Τα πρώτα στοιχεία για το multiplayer mode του Max Payne 3 αποκαλύφθηκαν. Σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται ένα νέο mode, το Gang Wars, στο οποίο θα σας δίνονται ξεχωριστές αποστολές κάθε φορά για να ολοκληρώσετε. Κάτι σαν το Grand Theft Auto δηλαδή. Επιπλέον, σε όλα τα multiplayer modes θα μπορείτε να αποκτήσετε τα Bursts. Πρόκειται για ειδικές ικανότητες (perks) οι οποίες θα ξεκλειδώνουν όσο αποκτάτε xp. Σε αυτές θα συμπεριλαμβάνονται και οι κλασικές ικανότητες Bullet time και Shootdoge του Max Payne. Το Bullet time θα καθυστερεί τον χρόνο ώστε να πυροβολήσετε ανενόχλητοι, ενώ το δεύτερο θα σας επιτρέπει να κάνετε ελιγμό και να αποφύγετε τα πυρά του εχθρού, κάτι που αξιοποιείται τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Το Max Payne 3 αναμένεται τον Μάρτιο του 2012 για PC, PS3 και Xbox 360.
Grand Theft Auto III
Από σήμερα και με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων απ' την κυκλοφορία του GTA III, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο App Store για όσους διαθέτουν iPhone και iPad.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου