Battlefield 3: Back to Karkand

Αναμφισβήτητα, το Back to Karkand ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα DLC των τελευταίων μηνών κι αυτό φάνηκε από την επιλογή της EA DICE να καθυστερήσει την άφιξή του και να το παρουσιάσει μέσα στις γιορτές. Για όσους είχαν προπαραγγείλει το Battlefield 3 ή αγόρασαν την Limited Edition, το DLC είναι δωρεάν, ενώ για όλους τους υπόλοιπους κοστίζει 14.99€ ή 1200 Microsoft Points. Το πακέτο περιέχει multiplayer extras, με τέσσερις νέους χάρτες, τρία επιπλέον οχήματα, 10 καινούργια όπλα και ένα ακόμα game mode. Αρχικά, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στους νέους χάρτες.
Strike at Karkand
Η σύγκρουση που εξελίσσεται στην μουσουλμανική πόλη Karkand είναι μοναδική, με εξαιρετική ατμόσφαιρα και την αδρεναλίνη να ρέει άφθονη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ναυαρχίδα του DLC, η οποία παρουσιάζει πολλές ομοιότητες, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στο gameplay. Παρά τις προφανείς ομοιότητες βέβαια,υπάρχουν και καινούργια στοιχεία που δίνουν μία αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης, όπως η αλλαγή των γραφικων σε διάφορα σημεία (πχ το εσωτερικό διαφόρων κτιρίων). Το περιβάλλον έχει δεχθεί κι αυτό με τη σειρά του μια ισχυρή δόση λίφτινγκ, σε σύγκριση με τον χάρτη που συναντάμε στο Battlefield 2. Νέες κρυψώνες και νέα δρομάκια έχουν προστεθεί, ενώ τα περισσότερα κτίσματα επικοινωνούν μεταξύ τους, δημιουργώντας πολλές εξόδους διαφυγής.
Gulf Of Oman
Οι μάχες στον κόλπο του Ομάν επιστρέφουν και πάλι, αυτή τη φορά με πολύ καλύτερη σχεδίαση από αυτή που είχαμε συναντήσει στο Battlefield 2. Ο παλιός Gulf of Oman δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο μία ερημική έκταση με σκόρπια κτίρια που μπορούσε να συναντήσει κανείς σποραδικά. Στο νέο χάρτη ο σχεδιασμός είναι πιο λεπτομερής, έχει περισσότερα κτίρια, με αποτέλεσμα να είναι πιο ενδιαφέρουσα η περιπλάνηση και πιο γεμάτο το gameplay. Ο χάρτης είναι αρκετά μεγάλος και τα οχήματα εδώ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όσον αφορά τις γρήγορες μετακινήσεις. Νέα κτήρια έχουν προστεθεί, με περισσότερη κάλυψη γι’ αυτούς που έρχονται από τους αμμόλοφους. Η περιοχή χωρίζεται στα δύο από έναν κατεστραμμένο αυτοκινητόδρομο, ο οποίος γίνεται το σημείο συνάντησης των δυο δυνάμεων.
Sharqi Peninsula
Ο πόλεμος στην χερσόνησο Sharqi δίνει το παρόν, σε στυλ παρόμοιο με αυτό του Battlefield 2. Παρότι υπήρξε μεγαλύτερος κόπος για εκμοντερνισμό αυτού του map, τα βασικά του στοιχεία είναι ακόμη εμφανή. Πιθανότατα να είναι κι ο ομορφότερος νέος χάρτης, καθώς η έμφαση στις επιμέρους λεπτομέρειες δεν βάζει σε κίνδυνο το γενικότερο σχεδιασμό. To map είναι λεπτομερώς σχεδιασμένο, με πολύ όμορφες αποχρώσεις σε ολόκληρο περιβάλλον. Τα κτίρια βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους και οι συμπλοκές συνήθως γίνονται σε κλειστούς χώρους. Τα τρία κύρια σημεία του χάρτη είναι ο τηλεοπτικός σταθμός, το εργοτάξιο και το παρατηρητήριο που βρίσκεται στα δυτικά.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου