PlayStation Move: Τα games του 2011

Έχοντας πουλήσει περί τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα, το PlayStation Move είναι το motion controller που προσφέρει την μεγαλύτερη ακρίβεια στη σημερινή αγορά των games. Η Sony έχει στηρίξει πάνω του το casual gaming του PlayStation 3, κάτι που είναι εμφανές σε όλες τις press conference των μεγάλων εκθέσεων, ιδιαίτερα για το 2011. Τα casual games είναι μια προσωρινή διασκέδαση για όσους δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τα games, για τις μικρές ηλικίες, την παρέα, το γυναικείο κοινό και γενικά για όσους αποζητούν σε κάτι το απλό. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα φετινά παιχνίδια που λάνσαρε η Sony για το PlayStation Move και τα οποία μπορεί στους hardcore gamers να μην λένε και πολλά, όμως κάθε ένα από αυτά έχει να προσφέρει κάτι το διαφορετικό.
After Hours Athletes
Όσο νυχτώνει...η όρεξη στους μεταμεσονύκτιους "αθλητές" μεγαλώνει!
Το After Hours Athletes περιλαμβάνει κλασικά Αμερικάνικα παιχνίδια, για...βραδινές ώρες. Στην συλλογή αυτή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία games. Μπιλιάρδο (το Hustle Kings συγκεκριμένα), μπόουλινγκ ή βελάκια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αφού μπείτε σε κάποιο game, αυτό θα σας φορτώσει ξεχωριστά και δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο βασικό μενού.
Όλα τα games έχουν multiplayer, τόσο στην ίδια κονσόλα, όσο και online. Την παράσταση κλέβει το Hustle Kings, το οποίο έχει όλα τα είδη μπιλιάρδου, 8 διαθέσιμους χαρακτήρες και κάθε πιθανό mode, όπως φιλικό, προπόνηση ή τουρνουά. Τα περιβάλλοντα όπου διεξάγονται οι αγώνες είναι καλοσχεδιασμένα, με έμφαση μέχρι και στα physics του νερού. Γι' αυτό δυστυχώς υπάρχει και μεγαλύτερο loading σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια της συλλογής. Οι δε αντίπαλοι της CPU στο μπιλιάρδο, έχουν πολύ υψηλό A.I. ακόμα κι από τον πρώτο γύρο ενός τουρνουά. Όπως ήδη θα γνωρίζετε, το Hustle Kings απευθύνεται σε πιο εξειδικευμένο κοινό και απαιτεί αρκετή εξάσκηση. Αντίθετα, το μπόουλινγκ και τα βελάκια (που δεν προσφέρονται για συγκινήσεις) έχουν πολύ απλό χειρισμό και μπορούν να παιχτούν ευχάριστα ακόμα κι από αρχάριους.
Carnival Island
Πρόκειται για ένα casual game, στο οποίο ελέγχετε ένα παιδάκι και το οδηγείτε στα διάφορα παιχνίδια του Λούνα Παρκ.
Ξεκινάτε παίζοντας κρίκους, μπόουλινγκ με μικρές στρογγυλές μπάλες και διάφορα άλλα minigames, ενώ στην πορεία ξεκλειδώνετε achievements και σας δίνεται η πρόσβαση σε δώρα και περισσότερα minigames του Λούνα Παρκ, πολύ πιο εντυπωσιακά από τα αρχικά. Μετέπειτα, θα πυροβολήσετε μπουκάλια, θα παίξετε μπάσκετ και γενικά θα το διασκεδάσετε με την ψυχή σας, με απλά παιχνίδια μικρής διάρκειας.
Μαζί σας βρίσκονται και διάφορα ζωάκια, όπως το Κοάλα, ο Ποντικός ή ο Λαγός, τα οποία σας διασκεδάζουν και ενθαρρύνουν τις προσπάθειές σας. Τον συγκεκριμένο τίτλο θα τον λατρέψουν σίγουρα τα μικρά παιδιά
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου