Command & Conquer: Generals 2

Το νέο C&C θα ονομάζεται Command & Conquer: Generals 2 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανάπτυξη απ' την BioWare Victory, μία νέα εταιρεία που αποτελεί σύμπτυξη της Victory Games με τους developers και την τεχνογνωσία της BioWare, καθ' ότι η δεύτερη προχώρησε σε εξαγορά της πρώτης. Επικεφαλής της BioWare Victory είναι ο Jon Van Canegham, ένας εκ των ιδρυτών της Trion Worlds που ανέπτυξε το MMORPG Rift.
Η engine που θα χρησιμοποιεί το C&C: Generals 2 θα είναι η Frostbite 2, την οποία είδαμε και στο Battlefield 3, ενώ το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC.
Το τρέιλερ που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ώρες στα Spike Video Game Awards, μας αποκαλύπτει ότι θα έχουμε πολλά από τα κλασικά οχήματα του Command & Conquer: Generals. Το σημαντικό στοιχείο που κρατάμε είναι ότι το gameplay δεν θα ακολουθήσει την (ομολογουμένως) αποτυχημένη συνταγή της τελευταίας έκδοσης, αλλά θα επιστρέψει στο παλιό μοτίβο. Δηλαδή κατασκευή βάσης (κτίρια, μονάδες και ειδικές δυνάμεις), καθώς και συλλογή των resources. Με βάση το σενάριο, οι τρομοκράτες θα έχουν εισβάλει σε ένα παγκόσμιο συνέδριο, σκοτώνοντας πολλούς απ' τους ηγέτες των κρατών. Ο πόλεμος θα είναι για άλλη μια φορά ανάμεσα σε συμμαχικές δυνάμεις και μισθοφορικό στρατό των τρομοκρατών. Τα διαθέσιμα στρατεύματα ωστόσο θα είναι τρία.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου