Τα RPG του 2012

Αναμφίβολα το 2011 ήταν γεμάτο με ενδιαφέροντα games και αποτέλεσε μία ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για τα RPG. Τίτλοι όπως τα The Witcher 2: Assassin of Kings, Deus Ex: Human Revolution και Elder Scrolls V: Skyrim αποτέλεσαν άξιους συνεχιστές των προκάτοχών τους, ενώ τις τελευταίες ημέρες είδαμε και την κυκλοφορία του νέου και πολυαναμενόμενου MMORPG Star Wars: The Old Republic. Το νέο έτος όμως πλησιάζει και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι με τους τίτλους RPG που έχουν ήδη ανακοινωθεί, δεν θα έχουμε αρκετό χρόνο για ανάπαυση! Πάμε λοιπόν να τους δούμε πιο αναλυτικά.
Diablo 3 (PC, Mac): Προς ανακοίνωση
Το παιχνίδι που όλοι περιμένουμε. Η ανακοίνωση του sequel της επιτυχημένης σειράς της Blizzard έγινε το 2008 και από τότε περιμένουμε μία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Σκοπεύει να κυριαρχήσει στον χώρο των action RPG με πέντε ξεχωριστά classes, συνεχόμενο σύστημα combat και ένα περίπλοκα σχεδιασμένο κόσμο. Όπως και ο προκάτοχός του, θα δίνει έμφαση στο multiplayer όπου θα μπορείτε να παίξετε με άλλους χρήστες, δίνοντας μάχες με NPCs ή μεταξύ σας. Δείτε το preview.
Final Fantasy XII-2 (PS3, Xbox 360): 03/02/2012
Το Final Fantasy XIII-2 αποτελεί το sequel του πολυσυζητημένου Final Fantasy XIII. Η ιστορία του λαμβάνει χώρα τρία χρόνια μετά τον προκατόχου του. Σύμφωνα με το σενάριο, θα κληθείτε να βοηθήσετε την Sera να βρει την αδερφή της (Lightning) που έχει εξαφανιστεί. Σε αντίθεση με το Final Fantasy XIII, το XIII-2 θα διαθέτει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αρκετές αναβαθμίσεις στο gameplay. Τέρμα πια ο γραμμικός χαρακτήρας στο gameplay, που δυσαρέστησε αρκετούς fans. Η Square Enix δείχνει αποφασισμένη να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο, που θα δώσει νέα πνοή στη σειρά. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και μπορείτε από τώρα να δείτε τα πρώτα gameplay videos.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου