Windows 8 και PC Games

Η Microsoft ετοιμάζει αντεπίθεση. Σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από τα ενδότερα της Microsoft, τα σχέδια της Αμερικανικής εταιρείας για το PC gaming είναι μεγάλα.
Μπορεί να φαίνεται ότι η Microsoft στοχεύει περισσότερο στο Xbox 360, αλλά εν όψει της κυκλοφορίας των Windows 8 (σ.σ. αναμένεται το 2012) η κατάσταση θα αλλάξει και θα υπάρξουν δραστηριότητες που θα ικανοποιήσουν τους PC gamers. Η ανανέωση της υπηρεσίας Games for Windows Marketplace τον Οκτώβριο που μας πέρασε δεν είναι τυχαία. Ούτε επίσης οι κυκλοφορίες των Age of Empires Online και Fable III για PC, που διαφημίστηκαν στην Gamescom.
Η ακριβής δήλωση στελέχους της Microsoft είναι ότι "Τα Windows 8 θα στηρίξουν πολλά στο gaming, το οποίο θα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες του νέου λειτουργικού μας συστήματος". Φυσικά, όταν PC games όπως το World of Warcraft: Cataclysm και το Call of Duty: Black Ops σημειώνουν ρεκόρ πωλήσεων στις μέρες μας, όλα δείχνουν ότι η αγορά ακόμα επιβίωνει. Άραγε τα Windows 8 θα έχουν μία online πλατφόρμα στα πρότυπα του Steam; Ο καιρός θα δείξει τι θα πρέπει να αναμένουμε...
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου