Το νέο Tomb Raider θα ξεκινάει από την αρχή

Η Crystal Dynamics θα παρουσιάσει την Lara Croft στο ξεκίνημά της. Μετά το Lara Croft and the Guardian of Light που κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι και που για πρώτη φορά αφαίρεσε την ταμπέλα "Tomb Raider", η Crystal Dynamics αποφασίζει να επιστρέψει πίσω στις ρίζες της σειράς. Κι όλα αυτά ενώ πιστεύαμε ότι το brand θα συνέχιζε φέροντας το όνομα της Βρετανίδας αρχαιολόγου. Η επόμενη έκδοση λοιπόν, θα ονομάζεται απλά "Tomb Raider".
Με μία λιτή ανακοίνωση, ο επικεφαλής της Crystal Dynamics Darrell Gallagher, δήλωσε ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε για την σειρά μέχρι σήμερα. Τώρα, το σενάριο θα επικεντρωθεί στην πρώτη περιπέτεια της Lara Croft, δηλαδή στα γεγονότα που συνέβησαν πριν ακόμη αρχίσει να εξερευνάει αρχαίες κατακόμβες στο Tomb Raider του 1996.
Σύμφωνα με το σενάριο, μία σφοδρή καταιγίδα θα καταστρέψει την βάρκα της νεαρής τότε Lara Croft, η οποία θα ναυαγήσει σε μία άγνωστη ακτή. Θα είναι αβοήθητη, αλλά όχι τελείως μόνη, καθώς το νησί θα αποδειχθεί επικίνδυνο και η Lara θα πρέπει να δώσει μία μάχη για την επιβίωση, βιώνοντας έτσι την πρώτη μεγάλη περιπέτεια της ζωής της. Αυτή είναι αν μη τι άλλο μια ξεχωριστή εκδοχή του παιχνιδιού, που ξεφεύγει τελείως από τα τυπικά κλισέ που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Φυσικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι συνέβη εκείνη την περίοδο και πως η Lara έφτασε να γίνει αυτή που είναι στο Tomb Raider 1. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Tomb Raider θα αποκαλυφθούν στο περιοδικό Game Informer που θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου