Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

Πριν από δύο χρόνια, κυκλοφόρησε στο Playstation 3 το Naruto: Ultimate Ninja Storm, που έκανε αίσθηση λόγω των πολύ καλών γραφικών και της εντυπωσιακής παρουσίασης. Αυτή τη φορά, το Naruto επιστρέφει, τόσο για PS3 όσο και για Xbox 360, καταφέρνοντας να ξαφνιάσει και να προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση απ’οτι ο προκάτοχος του.
Σενάριο
Η ιστορία στο Ultimate Adventure mode συνεχίζει απο το τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού, καθώς ο Naruto επιστρέφει πίσω μετά την εκπαίδευση του με τον δάσκαλο του, Jiraiya. Ο Naruto εύχεται να μπορέσει να φέρει πίσω στο χωριό του τον φίλο του Sasuke, ο οποίος αναζητώντας εκδίκηση κατέφυγε στους εχθρούς για να αποκτήσει περισσότερη δύναμη. Το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 καλύπτει τα επεισόδια 1-171 της anime σειράς. Ξεκινάει από την διάσωση του Kazekage Gaara και φτάνει μέχρι την μάχη του Naruto με τον Pain.
Game Modes
Το παιχνίδι διαθέτει ένα Single-player mode με τίτλο “Ultimate Adventure”, το Free Battle Mode, το οποίο προσφέρεται για πρακτική και τέλος το Online mode, όπου παίζετε επίσημους ή μη αγώνες με άλλους παίκτες. Ας πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά.
Ultimate Adventure (Single-player mode)
Πολλά παιχνίδια που βασίζονται σε γνωστά κόμικ και anime, προσπαθούν να έχουν την ίδια παρουσίαση με το αρχικό υλικό απο το οποίο δουλεύουν, αλλά δεν το καταφέρνουν και στο τέλος αποτυγχάνουν. Η CyberConnect2 όμως κατάφερε να έχει την ίδια εντυπωσιακή παρουσίαση, απλά την πάει ένα βημα παραπέρα απ’ ότι η anime σειρά.
To Story Mode λοιπόν, είναι αρκετά όμορφα φτιαγμένο, με τα περιβάλλοντα να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι απο το ίδιο το studio Pierrot, που είναι υπεύθυνο για την ανιμε σειρα, ώστε να δένουν όμορφα με τον κόσμο του Ναρούτο. Έχουμε εναν χάρτη με τις τοποθεσίες και τρία κεντρικά χωριά που χρησιμεύουν ως στάσεις για ανεφοδιασμό όπλων και πολλές άλλες περιοχές για να εξερευνήσουμε. Βάση σεναρίου, χειριζόμαστε όλους τους χαρακτήρες που εχουν πάρει τα φώτα της κάμερας πάνω τους εκτός απο τον πρωταγωνιστή Naruto. Οπότε, καλούμαστε να γνωρίσουμε, αλλα και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε το παιχνίδι, μιας και κάθε χαρακτήρας είναι ξεχωριστός.
Η κεντρική ιδέα για το πως προχωράει το σενάριο δεν αλλάζει απο τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Καθώς προχωράμε, παίρνουμε νέες αποστολές που βοηθούν στο να ξεδιπλωθεί η ιστορία του anime. Αυτή τη φορά στο παιχνίδι δεν υπάρχουν mini games παρά μόνο οι μάχες που έλαβαν μέρος και στη σειρα. Φυσικά συναντάμε και side-missions που περιορίζονται σε μάχες προπόνησης με άλλους νίντζα και την εύρεση αντικειμένων. Το αποκορύφωμα κάθε κεφαλαίου είναι τα Boss Battles, τα οποία άλλαξαν δραματικά κρατώντας βέβαια τα quick time events που συνεχίζουν να μας κρατούν σε εγρήγορση ακόμα και μετά το τέλος της μάχης. Πατώντας σωστά κάθε κουμπί που φαίνεται στην οθόνη, μαζεύουμε αστέρια. Αν συλλέξουμε τον απαραίτητο αριθμό, βλέπουμε κατα τη διάρκεια της μάχης μία κρυφή σκηνή που βοηθά στην κατανόηση του σεναρίου αλλα και της σχέσης μεταξύ των χαρακτήρων. Φυσικά το ίδιο πετυχημένο gameplay κατα τη διάρκεια των μαχών επιστρέφει, με αρκετές προσθήκες αλλα και αφαιρέσεις, που θα αναφέρουμε παρακάτω.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου