Crossboard 7 για το μέλλον...

Τα παιχνίδια λανσαρίσματος του Kinect σίγουρα μπορεί να είναι ικανοποιητικά σε ποσότητα, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα υστερούν σε ποιότητα, με αρκετά από αυτά να είναι απλά «αντιγραφές». Το Crossboard 7 είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, καθώς παίρνει την αρκετά επιτυχημένη φόρμουλα του Sonic Free Riders και την αναμειγνύει σε έναν εξομοιωτή skate, μαζί με ορισμένα επιπλέον στοιχεία. Όμως, ακόμα και η Konami τα βρήκε αρκετά σκούρα στην προσπάθειά της να «πολεμήσει» τον ιό που υπάρχει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του εν λόγω περιφερειακού της Microsoft. Κι αυτό είναι το γνωστό πρόβλημα στην απόκριση, το οποίο σε συνδυασμό με τους «παιδικούς» χαρακτήρες και το φτωχό περιεχόμενο που σας προσφέρεται, θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο επώδυνη.
Αν δεν μάθετε τα πάντα δεν έχει συνέχεια
Τι καλύτερο από το να μπαίνετε στο παιχνίδι και να οδηγάτε την δική σας σανίδα, χωρίς την χρήση οποιοδήποτε κουμπιού. Αυτός είναι ο κόσμος του Kinect, στα χαρτιά πάντα. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί τίποτα δεν σας παρέχεται την στιγμή που θα βάλετε το δισκάκι στο tray. Πρώτα θα πρέπει να περάσετε όλα τα tutorials που σας παρουσιάζουν τις κινήσεις που μπορείτε να κάνετε, δείχνοντάς σας πως ακριβώς εκτελούνται. Δυστυχώς, όπως συνηθίζεται σε συγκεκριμένου τύπου tutorials, αν δεν πετύχετε όλες τις κινήσεις, τότε δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.
Για να ακριβολογούμε, αυτό ακριβώς συμβαίνει παντού, σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Για να ξεκλειδώσετε το οτιδήποτε θα πρέπει πρώτα να περάσετε μια προκαθορισμένη σειρά αγώνων ή απλών τεστ για τις ικανότητες σας. Βέβαια, αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί σαν θετικό, δηλαδή το να βραβεύεστε για κάτι που κάνετε, αλλά το σύστημα κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Από την στιγμή δε που ο τίτλος της Konami αναφέρεται σε μικρότερες ηλικίες, θα έπρεπε σίγουρα τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά και ελεύθερα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου