Sports Island Freedom παρουσίαση

Με την κυκλοφορία του Kinect ήταν σίγουρο πως αρχικά θα δούμε αρκετά παιχνίδια που θα προσφέρουν minigames με αθλήματα, όπως και έγινε. Το Kinect Sports ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα για τις δυνατότητες του εν λόγω περιφερειακού, αλλά δυστυχώς δεν ακολούθησαν όλες οι εταιρίες αυτόν τον δρόμο. Ένα δείγμα του πως μπορούν ακόμα και οι καλύτερες ιδέες να εξελιχθούν σε έναν τίτλο προς αποφυγή είναι το Sports Island Freedom από την Hudson, το οποίο ναι μεν προσφέρει 10 πολύ καλά (στην θεωρία) αγωνίσματα, αλλά στην πράξη βλέπουμε μια πραγματικά χαμένη ευκαιρία.
Μπείτε στο παιχνίδι
Αν το να πατήσετε μια πολύπλοκη σειρά κουμπιών για να κάνετε κάποια κίνηση ήταν πρόβλημα για σας μέχρι τώρα, το Sports Island Freedom σας βάζει κατευθείαν μέσα στο παιχνίδι, δίνοντας σας μια «περιορισμένη ελευθερία» κινήσεων, σχετικών πάντα τα αθλήματα που παίζετε. Σε κάθε άθλημα θα κληθείτε να πάρετε τον ρόλο του αγωνιζόμενου και να ολοκληρώσετε με επιτυχία το κάθε παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την απόλυτη εικονική πραγματικότητα, αλλά αυτό είναι κάτι που σίγουρα ούτε κατά διάνοια πλησιάζει ο τίτλος.
Τα αθλήματα
Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι σας προσφέρει 10 αθλήματα, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν σαν απλά minigames και τίποτα άλλο, καθώς δεν υπάρχει κάποια σεζόν ή κάποιο leveling system για την επιβράβευση των επιτυχιών σας, παρά μόνο το γεγονός της προσωπικής ικανοποίησης. Το Sports Island Freedom προσφέρει τα Tennis, Paintball, Boxing, Archery, Beach Volleyball, Dodgeball, Kendo, Mogul Skiing, Snowboard Cross και Figure Skating, αν και δυστυχώς σχεδόν όλα είναι τόσο δύσχρηστα και ατελή που γρήγορα θα σας κάνουν να στρέψετε την προσοχή σας προς κάποιο άλλο Kinect game.
Τουλάχιστον, δύο από τα παραπάνω αθλήματα είναι αρκετά καλοσχεδιασμένα ώστε να σας κρατήσουν. Αρχικά το Figure Skating σας καλεί να ποζάρετε ανάλογα με τις φιγούρες που κάνει ο εικονικός σας αθλητής στην οθόνη, ώστε να σκοράρετε περισσότερους πόντους, με μερικές φιγούρες να απαιτούν αρκετή «επιδεξιότητα» και να σας προσφέρουν την ανάλογη διασκέδαση. Δεύτερον, έχουμε την τοξοβολία, η οποία αν και είναι απλή και εύχρηστη στην εκτέλεσή της, καλεί τους παίκτες να στοχεύσουν με το αριστερό χέρι, ενώ το δεξί χρησιμοποιείται για το «τέντωμα» του σκοινιού και με την απελευθέρωσή του φεύγει το βέλος. Το όλο κόλπο βρίσκεται στον αέρα, καθώς το να προσπαθείτε να ρίξετε κάποια εύστοχη βολή με δυνατό αέρα πραγματικά αποτελεί πρόκληση.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου