Αποκαλύφθηκαν τα νέα games της Blizzard!

Diablo 3 και Starcraft II expansion στα τέλη του 2011 και η επόμενη συνέχεια του World of Warcraft το 2012. Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα έγγραφο που φέρεται να είναι το επίσημο πρόγραμμα κυκλοφοριών των επόμενων παιχνιδιών της Blizzard.
Το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Blizzard έπεσε στα χέρια του mmogamesite.com, από κάποιον gamer που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Παρότι η εταιρεία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για την εγκυρότητά του, το ίδιο site αναφέρει ότι μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων, απολύθηκε ο γενικός διευθυντής της Blizzard China, Ye Weilun. Εκτός από τις κυκλοφορίες των επόμενων τεσσάρων ετών, τα έγγραφα ακούγεται ότι περιέχουν ακόμη και πληροφορίες για τους συνδρομητές, τα έσοδα, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ και τα διαφημιστικά μπάτζετ της Blizzard!
Όσον αφορά τις πληροφορίες για τις κυκλοφορίες, το πρόγραμμα ξεκινάει απο το 2010, με την κυκλοφορία του WoW mobile το δεύτερο τρίμηνο του έτους, συνεχίζει με την δεύτερη έκδοση του battle.net που «ανέβηκε» το τρίτο τρίμηνο και την κυκλοφορία του Starcraft II την ίδια περίοδο. Στο τέταρτο τρίμηνο του 2010 είναι σημειωμένη η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του World of Warcraft: Cataclysm. Τα σημαντικότερα στοιχεία του διαγράμματος είναι φυσικά οι ημερομηνίες κυκλοφορίας παιχνιδιών όπως το Diablo III, τα επόμενα parts του Starcraft 2 αλλά και το νέο ΜΜΟ που σχεδιάζει η Blizzard, με την ένδειξη «Titan». Το Diablo 3 λοιπόν είναι σημειωμένο για το τέταρτο τρίμηνο του 2011. Το expansion του αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2012 και το τρίτο μέρος του το τέταρτο τρίμηνο του 2013.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου