Titan: Το νέο MMO της Blizzard

Με αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας στα τέλη του 2013 και στόχο το ευρύ κοινό. Όπως είχαμε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες σε σχετικό άρθρο, ένα έγγραφο της Blizzard που διέρρευσε online με τον σχεδιασμό της εταιρείας, αποκάλυψε τις μελλοντικές ημερομηνίες κυκλοφορίας για όλα τα νέα games. Ένα εξ αυτών είναι και το Titan, το οποίο στο σχετικό έγγραφο βρισκόταν στην τελευταία θέση.
Το Titan, το οποίο χρονολογείται να κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2013 είναι το νέο MMO της Blizzard. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο blog Destructoid.com, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Frank Pearce. Η ακριβής του δήλωση ήταν "Καταρχήν τα media δεν θα έπρεπε να ξέρουν τίποτε για αυτό. Είναι το νέο μας MMO, για το οποίο δεν συνηθίζουμε να μιλάμε πολύ, καθώς είμαστε ακόμη στη φάση πρόσληψης των καλύτερων προγραμματιστών στη βιομηχανία των games που θα το στελεχώσουν."
Η Blizzard είχε ανακοινώσει ότι ετοίμαζε ένα νέο MMO από το 2007. Δηλώνει όμως πως το Titan δεν θα είναι ανταγωνιστικό προς το World of Warcraft, καθώς θα απευθύνεται περισσότερο στο ευρύ κοινό. Να αναμένουμε άραγε μία μείξη World of Warcraft και Second Life; Πάντως μετά την αποκάλυψη αυτή, το 2011 θα μας ανταμείψει σίγουρα με περισσότερες πληροφορίες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου