Knights Contract απο τη Namco..

Μετά την επιτυχία του Naruto: Ultimate Ninja Storm 2, η Namco επανέρχεται με έναν νέο τίτλο, που φέρει το όνομα Knights Contract. Από το κινηματογραφικό τρέιλερ που παρουσίασε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, το παιχνίδι μας άφησε -εκ πρώτης όψεως- καλές εντυπώσεις.
Η ιστορία εξελίσσεται σε μια φανταστική εκδοχή της μεσαιωνικής Ευρώπης, όπου μαγεία και απόκοσμα τέρατα, που απειλούν τον κόσμο, είναι μια πραγματικότητα. Ο προληπτικός φόβος και το μίσος για τις μάγισσες είναι καθημερινό φαινόμενο και ως αποτέλεσμα αυτού οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να προσλαμβάνουν κυνηγούς για να τις βρίσκουν και να τις εκτελούν.
Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία του πρώην δήμιου Heinrich Hofmann και της νεαρής μάγισσας Gretchen. H Gretchen είναι μετενσάρκωση κάποιας άλλης μάγισσας που είχε εκτελέσει ο Hofmann στο παρελθόν και που για να τον εκδικηθεί τον καταράστηκε με αθανασία. Όταν η Gretchen αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της κινδυνεύει λόγω ενός κακού που προέρχεται από τον διαβολικό Dr. Faust και απειλεί τον κόσμο, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει, χρησιμοποιώντας τον Heinrich Hofmann. Αυτός είναι κι ο χαρακτήρας που χειρίζεστε στο παιχνίδι κι ο οποίος, όντας αθάνατος, δεν μπορεί να πεθάνει όση ζημιά και αν του προκληθεί.
Το gameplay του παιχνιδιού φαίνεται να ακολουθεί την πεπατημένη, με τις επιθέσεις του ήρωα να είναι απλά και εύκολα στην υλοποίηση combos. Η Gretchen, απ' την άλλη πλευρά, είναι θνητή κάτι που σημαίνει ότι ενόσω πολεμάτε τα mobs, θα πρέπει να έχετε το νου σας στην μπάρα της ζωής της γιατί αν πεθάνει, τότε επιστρέφετε στο προηγούμενο checkpoint. Από αυτή την άποψη, το παιχνίδι φαίνεται να είναι μια τεράστια αποστολή συνοδείας, όπου πρέπει να πολεμάτε ορδές δαιμόνων και ταυτόχρονα να προστατεύετε την μάγισσα σας. Ευτυχώς η συμπολεμίστριά σας δεν είναι εντελώς ανυπεράσπιστη, αφού έχει στο οπλοστάσιό της μια πληθώρα από ξόρκια τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη...
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου