Torchlight II που θυμιζει diablo...

Το παιχνίδι που σας θύμισε Diablo, επανέρχεται. Με την κυκλοφορία του το περασμένο έτος, το Torchlight, κατάφερε να κερδίσει τους φίλους των dungeon crawling και hack and slash ειδών. Το γεγονός ότι η συνέχεια του παιχνιδιού βρίσκεται υπό ανάπτυξη δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει. To εντυπωσιακό είναι η ταχύτητα με την οποία η Runic Games θέλει να το διαθέσει στην αγορά.
Εάν έτυχε να μην παίξετε το Torchlight σας ενημερώνουμε ότι ήταν ένα διασκεδαστικό single-player παιχνίδι με τρεις classes χαρακτήρων. Όλη η δράση εξελίσσεται στα δαιδαλώδη και πολυεπίπεδα μπουντρούμια που θα σας οδηγήσουν στα έγκατα της γης. Στο Torchlight II ο κόσμος έχει επεκταθεί αρκετά. Θα βρείτε αρκετές πόλεις, μεγάλες ανοιχτές περιοχές, κόσμο με διαφορετικές καιρικές συνθήκες και κύκλο μέρας-νύχτας καθώς και πολλά μπουντρούμια προς εξερεύνηση. Οι εχθροί πλέον είναι τυχαίοι έτσι ώστε να μην γνωρίζετε τι μπορεί να σας προκύψει.
Στο σύστημα χαρακτήρων έχει γίνει καθολική διεργασία, γεγονός που σημαίνει ότι οι κατηγόριες από το πρώτο παιχνίδι δεν θα μπορούν να εμφανιστούν, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής τους από το Torchlight I. Μέχρι στιγμής, έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε τις δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που παρουσιάζονται στο παιχνίδι κι αυτές είναι ο Railman και ο Outlander, ενώ το γένος τους μπορεί να είναι αρσενικό ή θηλυκό. Αυτές οι κατηγορίες θα είναι διαθέσιμες τόσο στο single-player όσο και στο multiplayer mode, το οποίο θα είναι το καινούργιο χαρακτηριστικό της σειράς. Η ομάδα ανάπτυξης συνιστά να παίζετε το multiplayer mode από δύο έως τέσσερα άτομα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου