Mafia 2: Joe's Adventures

Το πρώτο DLC της 2Κ Games για την σειρά Mafia II δεν έφτασε στα στάνταρ του κυρίως παιχνιδιού. Έχοντας τον τίτλο Vendetta Jimmy, το πρώτο add-on επικεντρώθηκε στον διάσημο δολοφόνο, ο οποίος καθαρίζει (όταν οι άλλοι δεν μπορούν) για το οργανωμένο έγκλημα στην περιοχή του Empire Bay. To πακέτο περιελάμβανε 30 καινούριες αποστολές, με τον Jimmy να συμμετέχει από δολοφονίες μέχρι υψηλής ταχύτητας καταδιώξεις.
Η 2Κ Games ελπίζει αναμφίβολα σε μία καλύτερη υποδοχή για το επόμενο DLC του Mafia II, που θα φέρει τον τίτλο Joe's Adventure. Όπως υποδηλώνει το όνομα του, αυτή τη φορά θα είστε στη θέση του Joe Barbado, του παιδικού φίλου του κεντρικού χαρακτήρα του παιχνιδιού Vito Scaletta. Το νέο σενάριο λαμβάνει χώρα την στιγμή που ο Vito βρίσκεται στην φυλακή και ερευνά την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την ποινή φυλάκισής του. Εδώ λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να ξετυλίξετε τα μυστικά της οικογένειας Clemente. Η 2Κ Games υπόσχεται ένα δραματικό σενάριο και έντονη δράση, εφάμιλλη του πρώτου μέρους, ενώ θα υπάρξει και online Leaderboard για να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας.
Το DLC θα προσθέσει επίσης καινούργιο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων και νέων περιοχών του Empire Bay, όπως ο σιδηροδρομικός σταθμός, το λιμάνι της πόλης, νέα κτήρια, μια σειρά από νέα είδη ένδυσης, αλλά και κλασικές μελωδίες από τις δεκαετίες του ‘40 και του ‘50.
Για το Mafia II: Joe’s Adventure δεν έχει δοθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε η τιμή στην οποία θα είναι διαθέσιμο στην αγορά. Το DLC αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360 και PS3 πριν το τέλος του έτους.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου