The Sacrifice με online comic...

Όπως είναι, ήδη, γνωστό, τουλάχιστον για τους φαν του παιχνιδιού το επερχόμενο DLC για το Left 4 Dead, "The Sacrifice", θα συνοδεύεται και από ένα on-line comic, πού μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.l4d.com/comic. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος του κόμικ το οποίο είναι και αυτό αρκετά ενδιαφέρον. Όμως η είδηση δεν είναι αυτή.
Τα νέα είναι ότι η Valve ανακοίνωσε πως στις 5 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το "The Sacrifice" σαν add-on και για τα δύο Left 4 Dead, τόσο το ορίτζιναλ όσο και το sequel του που εμφανίστηκε το 2009! Χρονικά, το "The Sacrifice" τοποθετείται πριν το "The Passing", συνδέοντας ουσιαστικά την ιστορία των δύο L4D.
Το DLC θα είναι δωρεάν για τους PC gamers και θα κοστίζει 560 Microsoft Points (ήτοι 7 δολάρια) για τους κατόχους Xbox 360. Αξίζει να αναφερθεί ότι το "The Sacrifice" εισάγει ένα νέο σύστημα στο παιχνίδι, με το οποίο ο παίκτης θα μπορεί να αποφασίζει ποιός θα "θυσιαστεί" προκειμένου να επιβιώσει η υπόλοιπη ομάδα, αλλάζοντας έτσι τον ρού του παιχνιδιού. Υπομονή, λοιπόν, μερικές μέρες ακόμη...
ΠΗΓΗ:pcmaster
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου