Nintendo DSi XL

ΕΠΡΕΠΕ να περάσει από ένα χρωματικό makeover αυτό το φθινόπωρο, σε τρία φωτεινά νέα χρώματα: κίτρινο, πράσινο και μπλε. Οι εκδόσεις αυτές αναμένονται στην Ευρώπη στις 8 Οκτώβρη 2010.
Από την Ευρωπαϊκή του εμφάνιση τον Μάρτιο 2010, ως μέλος της οικογένειας του Nintendo DS, το Nintendo Dsi XL έχει πουλήσει πάνω από 3.6 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως, μετατρέποντας έτσι τον συνολικό αριθμό πωλήσεων των φορητών κονσολών Nintendo DS σε πάνω από 132 εκατομμύρια συστήματα. Στα ήδη υπάρχοντα χρώματα wine red και dark brown, έρχονται τώρα να προστεθούν το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε. Οι προδιαγραφές των κονσολών αυτών στα νέα τους χρώματα, θα είναι οι ίδιες με αυτές των προγενέστων.
Super Mario ετών...25
Πέρα απ' την κυκλοφορία των νέων DSi XL, η Nintendo γιορτάζει τα 25 γενέθλια του Super Mario. Ο συμπαθής Ιταλός υδραυλικός, έγινε γνωστός το 1985 με το τότε μεγάλο platform game Super Mario Bros του NES. Βέβαια, η πρώτη του εμφάνιση είχε γίνει από το 1981, στο παιχνίδι Donkey Kong. Από το ξεκίνημά του ακόμη, έπρεπε τότε να σώσει την πριγκίπισσα από τα χέρια του..."κακού γορίλα", ανεβαίνοντας τα επίπεδα προς τα πάνω και ξεπερνώντας τα εμπόδια που του έριχνε ο Donkey Kong.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου