Το Street fighter σνομπάρει το PC...

To Street Fighter IV κέρδισε τις εντυπώσεις με την κυκλοφορία του, τόσο για τις κονσόλες PS3 και Xbox 360 το Φεβρουάριο του 2009, όσο και για την πλατφόρμα των PC όπου κυκλοφόρησε μόλις τον Ιούλιο. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία παραγωγής του η Capcom, το παιχνίδι καθυστέρησε εσκεμμένα για να αποφύγει την πειρατεία.
Σε μία συνέντευξή του, ο παραγωγός του παιχνιδιού, Yoshinori Ono, υποστήριξε ότι παρόλο που το Street Fighter IV είχε αρκετά καλές πωλήσεις στους Η/Υ, ήταν και το νούμερο ένα στην πειρατεία. Όπως ο ίδιος σημείωσε, η Capcom απέκλεισε το ενδεχόμενο να λανσάρει το expansion του παιχνιδιού με την ονομασία Super Street Fighter IV, στους υπολογιστές και αποφάσισε πως θα αρκεστεί στα PS3 και Xbox 360. Ο παραγωγός εξήγησε το σκεπτικό του λέγοντας ότι μπορεί να τον έκανε χαρούμενο το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το παιχνίδι, όμως η Capcom δεν μπορεί να επιτρέψει έναν τέτοιον τίτλο να διανέμεται ελεύθερα, καθώς αυτό έχει αντίκτυπο στην πνευματική ιδιοκτησία.
Η πιθανότητα -η οποία είναι πολύ μικρή- να δείτε το Super Street Fighter IV στα PC, παραμένει ακόμα, καθώς η έκδοση για τα Windows μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί. Πάντως, η εταιρεία θα πρέπει πρώτα να βρει μία λύση ενάντια στην πειρατεία. Δυστυχώς για εσάς, αυτή η λύση δεν θα είναι η διαδικτυακή υπηρεσία της Valve, το Steam, καθώς ο παραγωγός υποστήριξε ότι αυτό θα ήταν άδικο για εσάς που δεν έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία. Εν κατακλείδι, πιστεύουμε ότι το σήριαλ με την κυκλοφορία του Super Street Fighter IV δεν έχει τελειώσει, καθώς απ' ότι φαίνεται κάποια στελέχη της Capcom επιθυμούν ακόμη την κυκλοφορία τελικά του παιχνιδιού στους υπολογιστές.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου