Duke Nukem Forever το 2011...

Νέο υλικό για το Duke εμφανίστηκε στο περίπτερο της 2Κ στην έκθεση PAX Prime 2010. Εκτός από «φρέσκιες» εικόνες από το παιχνίδι η εταιρεία διανομής δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να παίξουν ένα demo. Τέλος ανακοινώθηκε επίσημα ότι το παιχνίδι θα μπει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2011.
Όπως σας είπαμε και προηγουμένως η Gearbox παρουσίασε στην έκθεση PAX Prime 2010 ένα demo του Duke Nukem Forever. Το demo, που στην έκθεση μπορεί να το παίξει κανείς με ένα controller του Xbox 360, ξεκινά στις κατακόμβες ενός σταδίου.
Ο Duke στέκεται μπροστά από ένα ουρητήριο, μια σκηνή συνήθης για τους παίκτες του Duke Nukem 3D. Μετά από μια σύντομη περιήγηση καταλήγουμε μέσα στο στάδιο όπου μας περιμένει ένα πανύψηλος εχθρός. Κάτι που παρομοίως μας παραπέμπει στο προηγούμενο επεισόδιο όπου ο Duke αντιμετώπιζε στο φινάλε τον Cycloid Emperor σε ένα γήπεδο αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Με το Devastator, ένα διπλό εκτοξευτήρα ρουκετών, βάλουμε κατά του τέρατος από απόσταση, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγουμε τις βολές του. Αν την γλυτώσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα τότε μπορούμε να αναζωογονηθούμε σταδιακά. Και μόλις εξασθενήσουμε αρκετά το τέρας μπορούμε να το πλησιάσουμε για να το αποτελειώσουμε. Και το σκηνικό τελειώνει με το Duke να σκοράρει ένα γκολ με το μάτι του τέρατος.
Στο επόμενο section οδηγούμε το φορτηγό μεταφοράς του Duke. Με το γνωστό σήμα της ραδιενέργειας να δεσπόζει. Με ένα εκτοξευτήρα ρουκετών παρακάμπτουμε τα εμπόδια και αποκρούουμε τα εχθρικά πυρά. Και μόλις τελειώσει η βενζίνη συνεχίζουμε το δρόμο μας ποδαράτοι. Σε αυτό το σημείο συναντάμε τους γνωστούς γουρουνοειδής αντιπάλους. Εκτός από μια καραμπίνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εναντίον τους ένα πολυβόλο, ένα πιστόλι και ένα όπλο ακτίνων. Το demo ολοκληρώνεται μετά από 15 λεπτά.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου