«Apache: Air Assault»: οι πρώτες εντυπώσεις

Το παιχνίδι «Apache: Air Assault» κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το trailer λανσαρίσματος του. Σε ένα διάρκειας δύο λεπτών βίντεο βλέπουμε πολυάριθμες σκηνές δράσης από το παιχνίδι, στο οποίο πρωταγωνιστεί το ξακουστό πολεμικό ελικόπτερο του αμερικανικού στρατού.
Το ρόλο του πιλότου στο Apache θα μπορείτε να το αναλάβετε από τις 19 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Activision σε συνεργασία με το ρωσικό στούντιο Gaijin Entertainment, το οποίο έγινε γνωστό από το «IL2-Sturmovik: Birds of Prey».
Το «Apache: Air Assault» θα έχει 16 αποστολές. Ως πιλότος του θα κληθείτε να πολεμήσετε σε διάφορες περιοχές του κόσμου ενάντια τρομοκρατών. Όπως στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Αμερική. Θα υπάρχουν διάφοροι τύποι του πολεμικού ελικοπτέρου, ενώ το παιχνίδι θα σας προσφέρει εντυπωσιακές σκηνές – σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν δορυφορικές εικόνες για τη σύνθεση των πεδίων μάχης. Δύο mode του παιχνιδιού είναι ήδη γνωστά: το Reality και το Arcade mode. Το τελευταίο υπόσχεται περισσότερη δράση.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου