Gothic 4 και Dungeon Siege 3 σύντομα..

Η Jowood θα κυκλοφορήσει στην αγορά το παιχνίδι ρόλων "Arcania - Gothic 4" στις 12 Οκτωβρίου. Και ανακοίνωσε ότι το demo του θα είναι διαθέσιμο πολύ νωρίτερα, ήτοι στις 24 Σεπτεμβρίου.
Το "Arcania - Gothic 4" λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του "Gothic 3". Από τότε ο κόσμος που περιγράφεται στο παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά. Ο ήρωας της ιστορίας ζητά εκδίκηση μετά την καταστροφή του χωριού του. Παλιοί γνωστοί και νέοι χαρακτήρες θα βρίσκονται στο πλευρό του ή θα τον βοηθήσουν να εκπληρώσει το στόχο του.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ: H Obsidian, η εταιρεία που αναπτύσσει το Dungeon Siege 3, κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer από το επερχόμενο παιχνίδι το οποίο απεικονίζει αρκετές συχνές μάχης. Και παρόλο που είναι σύντομο - διαρκεί σχεδόν ένα λεπτό - μας δίνει αφήνει μια καλή εντύπωση.Στo trailer η Obsidian μας παρουσιάζει βασικά τις μάχες ενός αντρικού χαρακτήρα που θυμίζει μοναχό. Αλλά και μια γυναικεία φιγούρα κάνει μια σύντομη εμφάνιση στο trailer. To Dungeon Siege 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011 σε εκδόσεις για PC, Xbox 360 και Playstation 3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου