Νέες τάσεις gaming για την E3

Φτάσαμε αισίως και στον Ιούνιο… Σε μία εβδομάδα από σήμερα ανοίγει τις πόρτες του το μεγαλύτερο event της βιομηχανίας και το gamergreece δεν θα μπορούσε να λείψει. Ο… τυχερός που θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες (11 ώρες πτήση μόλις από Λονδίνο) και θα ζήσει για μια βδομάδα στους ρυθμούς της «πόλης που ποτέ δεν κοιμάται» (με τόσο γράψιμο και ανταπόκριση που θα πέσει, ανάθεμα κι αν θα έχω κάνα τρίωρο τη μέρα για ύπνο) είναι ο γράφων ο οποίος τη στιγμή που ο Kobe Bryant κι ο Paul Pierce ενδεχομένως να μάχονται για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο Staples Center, θα δίνει τον δικό του αγώνα… απέναντι, στο Convention Center –ω ναι, τα δύο κτήρια βρίσκονται στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο!
Η φετινή E3 χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η πιο «γεμάτη» των τελευταίων ετών με τους αναλυτές να δηλώνουν βέβαιοι πως το σόου (διότι περί αυτού πρόκειται) έχει μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσει την αίγλη που έχασε τα τελευταία χρόνια αφού οι ανακοινώσεις αναμένονται πολλές και ποικίλες. Τόσο οι τρεις κυρίαρχες εταιρείες του χώρου (Nintendo, Sony και Microsoft) όσο και οι μεγάλοι publishers ακονίζουν τα νύχια τους καιρό τώρα, κατεβαίνοντας στην E3 με πολλά και δυνατά χαρτιά ενώ δεν είναι και λίγες οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και κατ’ επέκταση την προσοχή του κοινού.
Το κατηγορούν ως μία... HD εκδοχή του Wii. Ξέρουν κάτι ή απλά ρίχνουν λάσπη;3D, κίνηση και… δίαιτα!
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής (εκ των έξω και εκ των έσω) στην E3 λοιπόν θα παρουσιαστεί τουλάχιστον μία νέα κονσόλα. Ο λόγος για το 3DS της Nintendo το οποίο με δεδομένο ότι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στους επόμενους μήνες (για Οκτώβριο λένε οι τελευταίες φήμες), θα παρουσιαστεί λογικά και στην E3. Και τι δεν έχουμε ακούσει για αυτό: ότι θα έχει γραφικά που θα «πιάνουν» αυτά των Xbox 360/PS3, ότι το 3D του θα λειτουργεί με διακόπτη on/off, μέχρι και ότι η τελική του ονομασία δεν θα είναι 3DS! Όπως και να ‘χει, η Nintendo ήδη προετοιμάζεται για τα… γεννητούρια αφού ανακοίνωσε και μειώσεις τιμών για τα μοντέλα του DS που κυκλοφορούν στην αγορά σε Ευρώπη και Ιαπωνία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα αποκαλυπτήρια θα λάβουν χώρα στο Λος Άντζελες. Όσο για τον μεγάλο καημό των φίλων της Ninty, μία HD έκδοση του Wii δηλαδή, τα πράγματα είναι σκούρα αφού οι μέχρι τώρα ενδείξεις δεν συνηγορούν σε μία τέτοιου είδους ανακοίνωση. Μακάρι να διαψευστούμε βέβαια αλλά δύσκολο…
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου