Trine 2 με ατμόσφαιρα άλλης εποχής...

Φτιαγμένο από μια εταιρία η οποία ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης, κατάφερε να γίνει αγαπητό τόσο για την παραμυθένια του ατμόσφαιρα, όσο και για τις 12 ώρες που μας κράτησε καθηλωμένους να προσπαθούμε να λύσουμε τους γρίφους του. Παρόλο που δεν ήταν όσο δύσκολο θα ήθελαν οι fans των puzzle παιχνιδιών, τα στοιχεία του το καθιστούν ιδανικό για να παιχτεί ακόμα και από παιδιά. Για καλή μας τύχη, η Frozenbyte αποφάσισε να δημιουργήσει ένα sequel το οποίο είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο. Οι γρίφοι συνεχίζονται και αυτή τη φορά απαιτούν ενήλικο μυαλό για να λυθούν και το στοιχείο του παραμυθιού είναι πιο έντονο από ποτέ. Εξίσου θετική είναι η κίνηση των Φινλανδών να επεκταθούν σε περισσότερα format και συγκεκριμένα σε Xbox 360 και Wii U, καθότι η πρώτη έκδοση είχε κυκλοφορήσει μόνο για PC, PS3 και Mac. Επιπλέον, ως indie game, το Trine 2 κυκλοφορεί έναντι μόλις 15 ευρώ ή 1.200 Microsoft points (13 ευρώ στο Steam). Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να αποκτήσετε με αυτό το ποσό.
  Duty Calls
Βρισκόμαστε μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου μέρους, όταν οι τρεις ήρωες του Trine χρειάστηκε να επαναφέρουν την τάξη στο κατεστραμμένο βασίλειο του φανταστικού κόσμου όπου διεξάγεται το σενάριο του παιχνιδιού. Οι ήρωές μας εξακολουθούν να είναι οι ίδιοι τρεις. Πρόκειται για την Zonya, η οποία ζει στο δάσος το οποίο γνωρίζει άριστα, ο Amadeus που είναι παντρεμένος με μάγισσα έχοντας μαζί της τρία παιδιά και ο Pontius ο οποίος...εμμμ...απολαμβάνει όση μπύρα θέλει! Η ηρεμία που αποκτήσατε μετά τις μάχες του πρώτου μέρους αρχίζει να εξαλείφεται, όταν το καθήκον σας καλεί άλλη μια φορά. Ένα βράδυ ο Amadeus προσπαθεί να φτιάξει την μπάλα φωτιάς που του έχει μείνει απωθημένο εδώ και πολλά χρόνια όταν βλέπει μια λάμψη στον ουρανό και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Η λάμψη αυτή είναι το αρχαίο κειμήλιο Trine το οποίο ενώνει ξανά τους ήρωές μας για ένα καλό σκοπό. Η βασίλισσα Rosabell χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά τους, καθώς το βασίλειό της έχει ρημαχτεί από τα goblins. Οι ήρωές μας καλούνται να πολεμήσουν τους εισβολείς, να σκοτώσουν τον αρχηγό τους και να επαναφέρουν την ισορροπία στο παλάτι.
 Αν ήταν η ζήλια ψώρα
Οι κεντρικοί ήρωες συνεχίζουν να είναι τρεις. Ο Amadeus είναι ο μάγος ο οποίος μπορεί να μετακινεί αντικείμενα και να κατασκευάζει κουτιά που τον βοηθούν να περνάει πάνω από ψηλά εμπόδια. Ο Pontius είναι ο προστάτης πολεμιστής που με την ασπίδα, το σπαθί και την βαριοπούλα του πολεμάει τα τέρατα και προστατεύει την ομάδα. Η Zonya, η γυναίκα της παρέας, είναι αυτή που με τις ακροβατικές ικανότητές της μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Σε συνδυασμό με το τόξο της βοηθάει στον πόλεμο ενάντια στα goblins. Μόλις μπείτε και πάλι στον μαγικό κόσμο του Trine, θα έρθετε αντιμέτωποι με δύο πράγματα. Το ένα από αυτά είναι οι νέοι και αρκετά πιο δύσκολοι γρίφοι που μπορεί να χρειαστεί και walkthrough για να λύσετε. Το επόμενο είναι ότι το αρχικό σενάριο είναι επιφανειακό και ότι η πραγματική ιστορία έχει να κάνει με την ζήλια μεταξύ των δύο αδερφών Rosabell και Isabel. Mε λίγα λόγια, η μάχη για να διώξετε τα goblins θα σας απασχολήσει λιγότερο απ' ότι το να βρείτε λύση και να σπάσετε τα "μάγια" ώστε να αποκαταστήσετε την σχέση των δύο αδερφών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου