Grid 2: Το multiplayer mode

Η εκδότρια εταιρεία Codemasters, δημιουργός του πρώτου racing game Race Driver: Grid, έδωσε σήμερα τις πρώτες λεπτομέρειες για το multiplayer του sequel που αναμένουν οι fans της σειράς. Ανάμεσα στις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η Codemasters έδωσε δυο τρέιλερ, στα οποία θα μπορείτε να δείτε το gameplay, καθώς και ένα online mode. Το Grid 2 θα σας δώσει πολλές επιλογές, αναλόγως του τι επιθυμείτε να κάνετε. Η μεγάλη ποικιλία των multiplayer modes θα σας επιτρέψει να έρθετε αντιμέτωποι μέχρι και με 12 παίκτες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων των custom races. Το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να επιλέξετε από έτοιμες λίστες με αγώνες για να παίξετε. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να μοντάρετε τα αυτοκίνητά σας. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αμάξι με πιο προσωπικό στυλ, θα το κάνετε χρησιμοποιώντας τον δυνατό αλλά ταυτόχρονα πολύ βολικό editor του Grid 2, ο οποίος σας επιτρέπει να κάνετε πάνω από 6 εκατομμύρια συνδυασμούς. Συγκεκριμένα οι λεπτομέρειες για τα multiplayer modes:
• Μέχρι 12 παίκτες ταυτόχρονα στους online αγώνες. • Online split–screen για δύο παίκτες. • 10 διαφορετικά events. Race, συμπεριλαμβανομένων των LiveRoutes, Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack. Τα Global Challenge events θα περιλαμβάνουν επίσης τα event power lap και overtake. • Η εμπειρία στο internet θα σας προσφέρει την αναμενόμενη εξέλιξη. Καθώς ανεβαίνετε level θα κερδίζετε XP και χρήματα, τα οποία θα μπορείτε να ξοδέψετε σε νέα αυτοκίνητα και τροποποιήσεις. • Θα έχετε πάντα κάποιον να αντιμετωπίσετε στο Grid 2 Rivals. • Η τεχνολογία Anti-griefing θα σας διασφαλίσει δίκαιους αγώνες, χωρίς cheats. • Θα μπορείτε να ανεβάσετε τους αγώνες σας απευθείας στο ΥouΤube.
Νέα χαρακτηριστικά
Μια πολύ ωραία προσθήκη από την Codemasters είναι αυτή του RaceNet. Το RaceNet είναι μια δωρεάν online υπηρεσία, η οποία παρακολουθεί τους αγώνες όλων των παικτών, τους Rivals σας, καθώς και τα reward σας. Πρόκειται ουσιαστικά για την βάση του multiplayer mode, η οποία θα γίνει διαθέσιμη με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Βέβαια παρέχει πολλά περισσότερα. Εκτός από την οπτικοποίηση της προόδου σας, θα σας δίνει νέες αποστολές, Rivals και βραβεία. Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τα leaderboards και να συμμετάσχετε σε εβδομαδιαία παγκόσμια events. Το RaceNet θα είναι προσβάσιμο στο PC, το tablet ή το smartphones σας, μέσω των εφαρμογών που θα γίνουν διαθέσιμες με την κυκλοφορία του Grid 2.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου