Army of Two: The Devil's Cartel

Τόσα χρόνια η σειρά αυτή προσπαθεί να σας μεταδώσει ότι σε μια ομάδα σημασία έχει ότι κάνουν δύο συνέταιροι μαζί. Με απλά λόγια βάζει δύο παίκτες σε πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι μόνο τον ένα από αυτούς. Ξεκινώντας από το Army of Two: Dirty Money, τον πρώτο τίτλο της σειράς, είδαμε ότι μέσω του Aggro Mode, ο ένας τραβάει όλη την προσοχή και ο άλλος εκμεταλλεύεται το γεγονός και γίνεται αόρατος με σκοπό να σκοτώσει κάποιον επικίνδυνο εχθρό. Η παράδοση συνεχίστηκε και στο Army of Two: The 40th Day προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ευκαιρίες για συνεργασία. Το Devil’s Cartel όμως δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει τα ίδια με τους προκατόχους του, κάτι το οποίο αναμένεται να δυσαρεστήσει τους φανατικούς οπαδούς του.
Χαμός στο Μεξικό 
 Ο Salem και ο Rios, οι γνωστοί κα αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές, έχουν μαθητευόμενους στρατιώτες που φωνάζουν Alpha και Bravo. Μαζί καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μεξικάνικη μαφία και να σώσουν τη Fiona, μια κοπέλα η οποία κρατείται αιχμάλωτη. Έτσι αναλαμβάνετε να ψάξετε την ακριβή τοποθεσία της και να την φέρετε πίσω στην Αμερική. Όπως σε κάθε ιστορία τέτοιου είδους, έτσι και εδώ, θα σας τύχουν πολλά απρόοπτα και εκεί που δεν θα το περιμένετε θα σας συμβεί κάτι το απίστευτο. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας η ιστορία θα πάρει μια τελείως διαφορετική τροπή...προς το χειρότερο.

Νέοι πρωταγωνιστές
Τι και αν τόσο καιρό έχετε μάθει να παίζετε με τον οικογενειάρχη Rios ή τον playboy Salem, τώρα θα πρέπει να αλλάξετε συνήθειες. Οι πρωταγωνιστές αλλάζουν και είναι το ίδιο δυναμικοί με τους προηγούμενους. Αν παίζετε μόνοι σας, θα ελέγξετε τον Alpha ενώ αν έχετε για παρέα ένα φίλο, τότε η οθόνη χωρίζεται με split-screen και ο δεύτερος παίκτης θα μπορεί να ελέγχει τον Bravo. Για όσους έχουν παίξει το demo μέσω του PSN ή του Xbox Live, αξίζει να σημειώσουμε ότι το σενάριο δεν ξεκινάει από το ίδιο σημείο απ' όπου ξεκινούσε το demo, αλλά πέντε χρόνια νωρίτερα στο Μεξικό.
 Missions and Checkpoints
Αυτό που θα παρατηρήσετε από την αρχή είναι ότι κάθε αποστολή έχει πάρα πολλά checkpoints στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας. Αυτό βοηθάει ιδιαίτερα καθώς σε περίπτωση που πεθάνετε δεν θα ξαναρχίσετε την αποστολή από την αρχή αλλά θα σας γυρίσει στο τελευταίο σημείο αποθήκευσης. Κατά την διάρκεια των checkpoints έχετε την επιλογή να συνεχίσετε τη δράση ή να μεταβείτε στο Armory στο οποίο αλλάζετε τα όπλα, τις μάσκες και το gear σας. Οι αποστολές είναι μέτριας δυσκολίας και δεν αποτελούν πρόκληση ακόμα και αν παίξετε το παιχνίδι στο Hard. Αυτό οφείλεται σε τρεις παράγοντες. Ο πρώτος είναι ότι έχετε πάντοτε τον παρτενέρ σας ο οποίος μπορεί να σας κάνει revive ακόμα και στις κρίσιμες στιγμές. Ο δεύτερος είναι ότι οι σφαίρες που έχει το όπλο σας είναι πάρα πολλές με αποτέλεσμα να μην ξεμείνετε ποτέ. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε εύκολα πιάνετε το όπλο ενός πεθαμένου εχθρού και το κάνετε δικό σας. Ο τρίτος παράγοντας είναι το Overkill, το νέο mode το οποίο όταν ενεργοποιείται σας κάνει προσωρινά αήττητους με αποτέλεσμα να μην σας πιάνει καμία σφαίρα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου