Total War Rome II: Τα 8 έθνη

Η Sega ανακοίνωσε όλα τα έθνη τα οποία θα δούμε στο Tome War: Role II. Το τελευταίο διαθέσιμο έθνος που ανακοινώθηκε είναι η Πτολεμαϊκή Αίγυπτος. Ως διάδοχοι του Μέγα Αλεξάνδρου, οι κυρίαρχοι της Αιγύπτου έφεραν την Ελληνιστική πολεμική ισχύ στη Βόρειο Αφρική. Συνδυάζουν τους τρομερούς σαρισοφόρους με δρεπανιφόρα άρματα και πολεμικούς ελέφαντες. Παράλληλα διαθέτουν πανίσχυρο διοικητικά και ιδιαίτερα προοδευτικό κράτος.
Ρώμη
Μόλις μετά βίας γλίτωσε από την απειλή αλλά η Ρωμαϊκή Δημοκρατία κατάφερε τελικά να απωθήσει τους Έλληνες εισβολείς του Πύρρου και να εγκαθιδρύσει την ηγεμονία της στην Ιταλική χερσόνησο. Το στρατιωτικοποιημένο καθεστώς της Ρώμης θα καταφέρει να παρέχει ένα σοβαρό πυρήνα βαρέως πεζικού. Με τους ελαφριούς και νέους Hastati στην πρώτη γραμμή, τους πιο ικανούς Principes με τους αλυσιδωτούς θώρακές τους ακριβώς πίσω τους και τους έμπειρους βετεράνους Triarii με τους βαρείς μπρούτζινους θώρακές τους στο βάθος του τάγματος, η λεγεώνα της Δημοκρατικής Ρώμης είναι τόσο καινοτόμος όσο και καλολαδωμένη πολεμική μηχανή. Όπως σε πολλά factions του Rome 2, έτσι και στους Ρωμαίους το έθνος είναι ενωμένο σε ένα κράτος αλλά ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον Οίκο της καταγωγής του (στη Ρώμη οι Οίκοι είναι οι Julia, Cornelia και Junia) ο οποίος του δίνει ξεχωριστές ικανότητες και χαρακτηριστικά. Πτολεμαϊκή Αίγυπτος Διάδοχοι του Αλεξάνδρου, οι κυρίαρχοι της Αιγύπτου έφεραν την Ελληνιστική πολεμική ισχύ στη Βόρειο Αφρική. Συνδυάζουν τους τρομερούς σαρισοφόρους με δρεπανιφόρα άρματα και πολεμικούς ελέφαντες. Παράλληλα διαθέτουν πανίσχυρο διοικητικά και ιδιαίτερα προοδευτικό κράτος.
Καρχηδόνα
Η Καρχηδόνα είναι ένα επεκτατικό κράτος με ένα σχετικά μικρό αυτόχθονα πληθυσμό. Έτσι ο κύριος όγκος των στρατών της αποτελείται από μισθοφόρους. Ο πυρήνας όμως είναι ένα σώμα από Καρχηδόνιους πολίτες γνωστό ως Ιερός Λόχος και πρόκειται για πεζικό που πολεμά με τον οπλιτικό τρόπο πολέμου και υποστηρίζεται από πολεμικούς ελέφαντες που ζουν στα δάση της βορείου Αφρικής. Εξαιρετικοί ναυτικοί χειρίζονται τα πλοία τους που είναι ευέλικτα και έχουν ισχυρή βλητική ικανότητα αλλά μπορούν να εκτελέσουν και εμβολισμούς.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου