Assassin's Creed: Revelations

H Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα την ανάπτυξη του Assassin's Creed: Revelations. Πρόκειται για το τέταρτο μέρος του ομώνυμου παιχνιδιού δράσης, του οποίου η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 28 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα.
Στο Revelations, θα ελέγχετε για άλλη μια φορά τον Ezio Auditore, ο οποίος απ' το Assassin's Creed 2 κι έπειτα δεν λέει να αφήσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή, κάνοντας τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση. Φέτος, θα ακολουθεί τα χνάρια του ήρωα του πρώτου μέρους (Altair), σε ένα ταξίδι ανακαλύψεων και...αποκαλύψεων (revelations), όπως άλλωστε μαρτυράει και ο τίτλος του παιχνιδιού. Ο Ezio θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη κατά την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, όπου ο στρατός των Ναϊτών απειλεί να καταλάβει την περιοχή.
Στο gameplay, θα έχουμε νέες προσθήκες, καθώς θα μπορείτε να κατασκευάσετε τις αναμνήσεις του Desmond, ενώ μέσω του Animus θα αποκρυπτογραφείτε τα μυστήρια του παρελθόντος. Όσο για το online κομμάτι, εκεί αναμένουμε νέα modes, νέους χάρτες και περισσότερους διαθέσιμους χαρακτήρες.
Προς έκπληξη όλων κι ενώ περιμέναμε ότι το επόμενο Assassin's Creed θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2012, τελικά η Γαλλική εταιρεία έρχεται να διαψεύσει τις ίδιες της τις δηλώσεις. Το Assassin's Creed: Revelations αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε στην E3, όπου και θα υπάρξουν αποκαλύψεις.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει ο Altaïr στο τρέιλερ και επίσης πώς ο Ezio μαθαίνει για την ύπαρξη του Altaïr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thelw 100% na to agorasw alla thelw to animus editions to opio exeis unlocked pektes pou borw na to vrw plz kapios na apantisei ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Assassin's Creed II ο Mario λέει στο Ezio για τον Altair ως ένα από τους συμαντικότερους Assassin's.Γι'αυτό και στην Villa υπάρχουν αγάλματα των Assassin's και το Armour του Altair!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή