Dungeon Siege III demo

Έρχεται σε λίγες ημέρες. Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το demo του νέου Action RPG Dungeon Siege III θα είναι διαθέσιμο στις 31 Μαϊου για το Xbox 360 και στις 7 Ιουνίου για PC και Playstation 3.
Με την κυκλοφορία του demo θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από την τρίτη έκδοση της σειράς, η οποία αναπτύχθηκε από την Obsidian Entertainment. Θυμίζουμε ότι τα Dungeon Siege και Dungeon Siege II είχαν αναπτυχθεί από την Gas Powered Games, η οποία τώρα δουλεύει για το Age of Empires Online, για λογαριασμό της Microsoft. Επομένως, περιμένουμε πλέον να δούμε κάτι το διαφορετικό. Το Dungeon Siege III θα μας έρθει στις 17 Ιουνίου για PC, PS3 και Xbox 360
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Ως υποστηρικτής αυτής της σειράς,και γνωρίζοντας την πραγματική ομορφία του Dungeon siege 1/LOA/2/BW από όλες τις πτυχές,δεν θα δοκιμάσω καν το demo του παιχνιδιού.Μπόρει βέβαια να το κρίνω άδικα χωρίς να το έχω δοκιμάσει,αλλά από την στιγμή που λατρεύω το παιχνίδι πραγματικά,αυτή η αποτυχημένη κατά την γνώμη μου συνέχεια θα μου χαλάσει την εικόνα για το παιχνίδι.Το μόνο που θυμίζει τα προηγούμενα,είναι ο τίτλος και προφανώς η ιστοριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή