Fifa 12: Video και εικόνες

Ένα νέο βίντεο βγήκε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες, παρουσιάζοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά του νέου Fifa.
Όπως μπορείτε να δείτε, το βίντεο ξεκινάει παρουσιάζοντας την κίνηση των παικτών με την μπάλα, ακριβώς όπως θα φαίνεται στην τελική έκδοση. Η κίνηση είναι απόλυτα φυσική, με τα animations στο κουτουπιέ, τα γόνατα και τους ώμους να αντικατοπτρίζουν σχεδόν απόλυτα τις αντίστοιχες κινήσεις των πραγματικών ποδοσφαιριστών. Στη συνέχεια, μετά το ενάμιση λεπτό, μπορείτε να δείτε τις κινήσεις ντρίπλας με βάση το motion capture που έχει κάνει η EA Sports και το οποίο αυτή τη φορά είναι πραγματικά εκπληκτικό.
Στο 2:00 φαίνεται το τζαρτζάρισμα μεταξύ επιτιθέμενου και αμυντικού, ιδιαίτερα κατά την στιγμή της ντρίπλας. Μετά, ακολουθούν σκηνές επαφής των παικτών, είτε κατά το τάκλιν, είτε αφού φύγει η μπάλα από τα πόδια κάποιου ποδοσφαιριστή. Οι πτώσεις στον αγωνιστικό χώρο θα είναι περισσότερες και αυτή τη φορά θα ποικίλλουν ανάλογα με τα σημεία επαφής (προβολή τάκλιν, γόνατο, χέρια κτλ). Ανάλογοι θα είναι και οι τραυματισμοί. Φυσικά θα παίζει ρόλο και η ταχύτητα με την οποία τρέχετε με την μπάλα, όπως και η ικανότητα προσποίησης. Θα μπορείτε δηλαδή ακόμα και να πηδήξετε πάνω από ένα τάκλιν. Σε όλα αυτά θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο οι σωματότυποι των αθλητών.
Τέλος, το βίντεο κλείνει δείχνοντας διάφορες περιπτώσεις τραυματισμών και αντίστοιχων αντιδράσεων των παικτών. Πέραν αυτού, κυκλοφόρησαν τρία ακόμη screenshots για το Fifa, τα οποία φιγουράρουν στο παρόν άρθρο. Το Fifa 12 θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2011 για όλες τις πλατφόρμες της αγοράς. Ένα μόνο είναι σίγουρο. Ότι παρά την "κοιλιά" που παρουσίασε το PES 2011, με όλες αυτές τις ανακοινώσεις νέων χαρακτηριστικών, η αιώνια κόντρα Fifa vs Pro καλά κρατεί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου