L.A. Noire 2 με δόσεις αλήθειας

Πριν από μερικές ημέρες, ο Brendan McNamara από την Team Bondi δήλωσε πως το επόμενο L.A. Noire δεν θα πάρει πέντε ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί (όπως συνέβη με τον προκάτοχο του) κι αυτό γιατί τα τεχνολογικά μέσα έχουν ήδη κατασκευαστεί. Δεν δόθηκαν άλλες πληροφορίες σχετικά με το sequel, αλλά αυτό βέβαια δεν μας κρατάει μακριά απ’ το να κάνουμε υποθέσεις για νέο σενάριο, αλλά και για τις νέες προσθήκες που πιθανόν να έχει.
Multiplayer mode
Ένα σημαντικό στοιχείο που λείπει από το L.A. Noire είναι το online mode. Οι εταιρίες ανάπτυξης αρκέστηκαν σε ένα και μοναδικό story mode το οποίο υποστηρίζεται από το Social Club, μια κοινότητα μέσω της οποίας μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για κάποια ερώτηση που σας δυσκολεύει κατά την διάρκεια μιας ανάκρισης, αλλά και να δείτε την πρόοδο των φίλων σας. Χωρίς λοιπόν περαιτέρω δυνατότητες, το Social Club είναι ένα στοιχείο το οποίο περνάει σχεδόν απαρατήρητο.
Είτε σε μορφή co-op, είτε σε στυλ «κλέφτες και αστυνόμοι», το multiplayer mode είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον project με το οποίο η Rockstar πρέπει να ασχοληθεί. Βέβαια δεν περιμένουμε να έχει την ζήτηση και την αντοχή του Grand Theft Auto IV, αλλά όπως και να ‘χει θα δώσει ένα άλλο χρώμα στο gaming. Θα πρέπει όμως να εφαρμοστεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να έχει να δώσει κίνητρο στους παίκτες να ασχοληθούν μαζί του. Δεν είναι λίγοι οι τίτλοι που το multiplayer mode τους έχει πατώσει λόγω κακού σχεδιασμού με αποτέλεσμα να κουράζει και να καταντάει βαρετό.
L.A. TodayΠώς θα σας φαινόταν η συνέχεια της σειράς να παίρνει μέρος στο σήμερα;
Να είχε δηλαδή πιο περίπλοκες και δύσκολες υποθέσεις, όπου για να λυθούν τα μυστήρια θα χρειάζεται η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Εξετάσεις DNA, παρακολουθήσεις μέσω δορυφόρων και internet IP tracing, μπορεί να είναι μερικά από τα τεχνολογικά μέσα τα οποία θα μπορείτε να χειριστείτε. Όλα αυτά ίσως να φαίνονται γνώριμα σε όσους από εσάς παρακολουθείτε νέες αστυνομικές σειρές, όπως για παράδειγμα το CSI, αλλά δεν είναι κακό να το δούμε και στο sequel της σειράς.
Φανταστείτε μια υπόθεση όπου ο διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρία μιας 32χρονης καμαριέρας και εσείς ως υπηρέτης της δικαιοσύνης θα πρέπει να αναλύσετε λεπτομερώς τα στοιχεία και να τον οδηγήσετε στην φυλακή. Ακούγεται ενδιαφέρον, δεν νομίζετε;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου