APB: Reloaded στην κορυφή..

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας θα ξεκινήσει τελικά η open beta του παιχνιδιού.
Η open beta της ανανεωμένης έκδοσης του MMO της GamersFirst, επρόκειτο να ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως, ένα σοβαρό bug που “πετούσε” τους πακτες από τους servers του παιχνιδιού κάθε δύο ώρες, άλλαξε τα σχέδια της εταιρείας. Τα προβλήματα εν τέλει λύθηκαν και ως νέα ημερομηνία έναρξης ορίστηκε αυτή την Δευτέρα, 23 Μαΐου.
Το APB: Reloaded είναι ένα Massively Multiplayer Online παιχνίδι δράσης στο οποίο μπορείτε να πάρετε το μέρος είτε των Criminals είτε των Enforcers και μαζί με άλλους παίχτες να φέρετε εις πέρας διάφορες αποστολές. Το gameplay του θυμίζει αρκετά την σειρά Grand Theft Auto, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να οδηγήσετε οχήματα για να μετακινείστε μέσα στον ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού.
Να θυμίσουμε ότι το APB (All Points Bulletin) είχε κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2010 από την Realtime Worlds ως συνδρομητικό παιχνίδι, αλλά είχε πάρει μέτριες κριτικές κυρίως λόγω του χειρισμού αλλά και του κακού σχεδιασμού των αποστολών. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η εκδότρια εταιρεία αναγκάστηκε να κλείσει τους servers του παιχνιδιού, ενώ έναν μήνα αργότερα, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης πέρασαν στα χέρια της K2 Network. Τώρα, η GamersFirst θα προσπαθήσει να βελτιώσει όλους τους τομείς του APB για να προσφέρει στους παίχτες την δική της πρόταση στην κατηγορία των ΜΜΟ, αυτή τη φορά χωρίς συνδρομή.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου