Top 50 iPad/iPhone Games

Το iPad της Apple έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο κυκλοφορίας κι έχει διαδοθεί σημαντικά στην αγορά, παρότι από πολλούς θεωρούνταν ως "gadget πολυτελείας". Στην διάδωσή του έχουν βάλει το χεράκι τους και τα games. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες ενός φορητού υπολογιστή μέσα σε μια οθόνη αφής, το συγκεκριμένο tablet computer έχει τελείως διαφορετικό τρόπο χειρισμού. Με το mouse και το keyboard να απουσιάζουν, οι developers πραγματικά έχουν "στίψει" το μυαλό τους δημιουργώντας games κάθε είδους και (συνήθως) χαμηλού μπάτζετ.
Μπορεί κατά το διάστημα αυτό το development να μην εξελίχθηκε όπως κάποιοι περιμένανε και πολλοί δυνατοί τίτλοι να απουσιάζουν, αλλά οι εποχές πλέον αλλάζουν. Όσο ο καιρός περνάει, ολοένα και περισσότερες μεγάλες εταιρείες δείχνουν να παίρνουν το θέμα ζεστά και να αναπτύσσουν τίτλους που -ειδικά σε θέμα εθισμού- δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τα "μεγάλα αδερφάκια" τους.
iPad/iPhone top 50 games
Ας δούμε λοιπόν μία λίστα με τα καλύτερα games του iPad, τα οποία είναι συμβατά και με τα τελευταία μοντέλα του iPhone (κυρίως από την έκδοση του iPhone 3GS κι έπειτα). Το "καλύτερα" είναι πάντοτε σχετικό, καθώς σίγουρα μπορεί να υπάρχουν τίτλοι που μας έχουν ξεφύγει από την λίστα ή κάποιοι άλλοι που πιστεύετε ότι θα άξιζαν να προστεθούν. Όσοι έχετε iPad, μπορείτε να κατεβάσετε τα παρακάτω games μέσω της εφαρμογής iTunes της Apple. Οι τιμές τους είναι χαμηλές (κυμαίνονται από 0.5 έως 7 ευρώ), γι' αυτό ακριβώς σημειώνουν υψηλές πωλήσεις, πάντα για τα δεδομένα των iPhone και iPad που έχει πουλήσει η Apple. Αν αναλογιστούμε ότι οι δύο αυτές συσκευές είναι δύο ακριβά gadgets και παιχνίδια όπως το Angry Birds καταγράφουν 200 εκατομμύρια πωλήσεις, σκεφτείτε τι θα γίνει στο μέλλον όταν η Apple θα ρίξει τις τιμές.
Τα games που θα δείτε παρακάτω έχουν χαμηλό προγραμματιστικό κόστος, αλλά οι τεχνικές τους προδιαγραφές είναι σε πολλές περιπτώσεις εφάμιλλες με αυτές των games που βλέπουμε στα PC. Πέραν αυτού, ορισμένα από αυτά μπορούν σε βάθος χρόνου να σας κρατήσουν το ίδιο χρονικό διάστημα με ένα παιχνίδι PC ή κονσόλας. Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσουν οι μέχρι τώρα επιλογές και...μελλοντικά να είστε σίγουροι ότι το ενδιαφέρον θα αυξηθεί ραγδαία.
Games εκτός 50άδας
Θα κάνουμε ένα γρήγορο tour, αναφέροντας ονομαστικά και αλφαβητικά τα games που δεν κατάφεραν να μπουν στο Top 50 αλλά μας άφησαν καλές εντυπώσεις. Ακολουθούν τα links από τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε.
- 2XL Supercross HD (βίντεο)
- 2XL Trophylite Rally HD (βίντεο)
- Air Attack HD
- Beyond YnthHD
- Broken Sword: Director's Cut HD
- Bruce Lee Dragon Warrior HD
- Cabela’s Dangerous Hunts 2011
- Carnivores: Dinosaur Hunter (βίντεο)
- Command & Conquer: Red Alert 2 (βίντεο)
- EA Sports MMA
- Football Manager Handheld 2011
- Hero of Sparta HD
- Hero of Sparta 2 HD
- Let's Golf! 2 HD
- N.O.V.A
- Iron Man 2 HD
- Modern Combat: Sandstorm HD
- Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge for iPad
- Monster Trouble HD (βίντεο)
- Real Soccer 2010 HD
- Resident Evil 4 (βίντεο)
- Revolt (βίντεο)
- Settlers HD
- Shrek Kart (βίντεο)
- Split/Second
- Sucker Punch Mech Gunner (βίντεο)
- The Lord of the Rings: Middle-Earth Defense Prologue
- The Secret of Monkey Island: Special Edition
- The War of Eustrath HD
- Vampire Saga: Pandora's Box
- Ultimate Mortal Kombat (βίντεο)
- Worms HD (βίντεο)
- Worms 2: Armageddon
- Zombie Crisis 3D HD
- Zombie Crisis 3D 2: Hunter HD (βίντεο)
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου