Ubisoft Motion Pictures

Ετοιμαστείτε για Assassin's Creed στη μεγάλη οθόνη.Η Ubisoft ανακοίνωσε την δημιουργία της Ubisoft Motion Pictures, μιας εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών, βασισμένων στα games της Ubisoft. Το βήμα αυτό είναι σίγουρα σημαντικό για την Γαλλική εταιρεία, η οποία πλέον επεκτείνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.
Η Ubisoft Motion Pictures θα εδρεύει στο Παρίσι και επικεφαλής της θα είναι ο Jean-Julien Baronnet, πρώην διευθύνων σύμβουλος της EuropaCorp, εταιρείας παραγωγής του σκηνοθέτη Luc Besson (δημιουργό των La Femme Nikita και The Fifth Element). Ο πρώτος παραγωγός της UMP θα είναι ο Didier Lupfer (Gainsbourg), ενώ ο ο πρώην επικεφαλής της Walt Disney Studios Motion Pictures Jean de Rivieres, θα διευθύνει τις πωλήσεις και το marketing.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ποια θα είναι τα πρώτα μελλοντικά projects. Πάντως, το μέχρι τώρα δείγμα γραφής της Ubisoft είναι η ταινία μικρού μήκους Assassin's Creed: Lineage, την οποία μπορείτε να απολαύσετε παραπάνω. Φημολογείται επίσης, ότι μια νέα ταινία βασισμένη στην σειρά Tom Clancy's Ghost Recon βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου