Modern Warfare 3: Αποστολές στο φούλ...

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Modern Warfare 3. Αποκαλύφθηκαν οι αποστολές. [UPDATE]
Πριν από μερικές ημέρες, υπήρξε κλοπή πληροφοριών από την Activision σχετικά με τα multiplayer modes. Αυτό τουλάχιστον παραδέχθηκε η ίδια η εταιρεία, η οποία ωστόσο τόνισε ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι απόλυτα ακριβή. Σήμερα η Activision εξέδωσε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Single-Player
Όσον αφορά στο campaign του παιχνιδιού, το σενάριο θα ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος του Modern Warfare 2. Τότε, οι Αμερικανοί θα επιχειρούν να αμυνθούν σε μια αιφνιδιαστική επίθεση των Ρώσων στη χώρα τους.
Συνολικά θα υπάρχουν 15 αποστολές σε διάφορες τοποθεσίες του κόσμου, όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο. Για άλλη μια φορά, θα ελέγχετε πολλούς διαφορετικούς στρατιώτες, όπως Ρώσους πράκτορες, αεροπόρους του Βρετανικού στρατού, χειριστές αρμάτων, καθώς και παλιούς χαρακτήρες από τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς.
Multiplayer
Για τα multiplayer modes του παιχνιδιού μάθαμε το εξής. Καταρχήν θα υπάρχουν 20 χάρτες, αν και δεν είναι βέβαιο ότι όλοι τους θα είναι διαθέσιμοι απ' την αρχική κυκλοφορία (υπάρχει το ενδεχόμενο να διατεθούν ως DLC). Θα έχουμε επίσης δύο είδη από τα Spec Ops game modes, το Survival και το Mission.
Στο Mission θα παίζετε σε αποστολές ανάλογες του Modern Warfare 2. Τα ονόματα των αποστολών που αποκαλύφθηκαν είναι τα Civilian Rescue, Flood the Market, Invisible Threat, Little Bro's, Out of Africa, No Fly Zone και Wing Man.
Στο Survival θα αντιμετωπίζετε κύματα εχθρών τα οποία θα δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο. Εδώ οι φήμες λένε ότι θα υπάρξουν πέντε αποστολές και συγκεκριμένα οι Carbon, Dome, Radar, Seatown και Village.
Για τους βετεράνους της σειράς, τα παρακάτω maps απαρτίζουν την μέχρι στιγμής 20άδα: Alpha, Alps, Bootleg, Bravo, Brooklyn, Carbon, Coast, Dome, Exchange, Hardhat, Interchange, Lambeth, Meteora, Mogadishu, Paris, Plaza 2, Radar, Seatown, Underground και Village.
Κυκλοφορία
Το Call of Duty: Modern Warfare 3 έχει ήδη καταγράψει υψηλά pre-orders μέσω των μεγάλων online καταστημάτων. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2011 για PC, PS3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου