Pro Evolution Soccer 2012

Ανακοινώθηκε και επίσημα. Δείτε τρέιλερ, screenshots και τα νέα στοιχεία που θα περιλαμβάνει. Μετά τις αρχικές δηλώσεις για το PES 2012, τώρα η Konami ανακοινώνει και επίσημα την κυκλοφορία του παιχνιδιού αυτό το φθινόπωρο για όλα τα γνωστά format, εκτός του 3DS, για το οποίο και κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Τα νέα χαρακτηριστικά
Η A.I. στην engine του Pro Evolution Soccer 2012 θα έχει σημαντικές αλλαγές, οι οποίες -σύμφωνα πάντα με την Konami- "θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να παίζετε σε πραγματική ομάδα". Στο θέμα της database, δεν υπάρχει ενημέρωση για νέα πρωταθλήματα, απλά για άλλη μια φορά έχουν εξασφαλισθεί τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League.
Ο Shingo "Seabass" Takatsuka δήλωσε πως στόχος της Konami φέτος είναι οι παίκτες της να παίζουν το PES σαν να βλέπουν αγώνα στην τηλεόραση. "Θέλουμε να παντρέψουμε το PES με το πως παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο" δήλωσε ο Ιάπωνας δημιουργός και πρόσθεσε "Φέτος θα βασιστούμε ιδιαίτερα στην ομαδικότητα. Η A.I. έχει αλλάξει τελείως για να σας προσφέρει εμπειρία ανάλογη με το να είστε μέλος μιας πραγματικής ομάδας".
Το PES 2012 θα έχει μια πιο "ανοιχτή" λογική στο επιθετικό παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να ορίσετε τον ρυθμό των κινήσεών σας. Επιτέλους, οι συμπαίκτες σας θα πραγματοποιούν κινήσεις, προσφέροντάς σας υποστήριξη, ιδιαίτερα αν μαρκάρεστε από αντίπαλο. Ανάλογα με το πως θα κινείστε με την μπάλα, αντίστοιχες θα είναι και οι κινήσεις των παικτών της ομάδας σας που ελέγχονται από την CPU.
Βελτιώθηκε επίσης η αμυντική λειτουργία των ομάδων και ιδιαίτερα το μαρκάρισμα ζώνης. Στο PES 2011 υπήρχε ένα πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα, επομένως φέτος θα πρέπει να προσπαθήσετε πιο σκληρά για να σπάσετε την αντίπαλη άμυνα, καθώς οι αμυντικοί θα έχουν καλύτερες τοποθετήσεις. Ακόμη, ένα νέο σύστημα εναλλαγής παικτών έχει εισαχθεί, για το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δεξιό αναλογικό μοχλό ώστε να ελέγξετε επιτόπου όποιον παίκτη θέλετε στο γήπεδο. Αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε πιο αποτελεσματικά και άμεσα μαρκαρίσματα. Θα μπορείτε δηλαδή να μετακινήσετε τους παίκτες σας ακόμη και σε φάουλ, ελεύθερα, κόρνερ και φυσικά πλάγια, όπως επίσης να δώσετε εντολή υποστήριξης σε παίκτη ή να τραβήξετε τους αμυντικούς μπροστά για παγίδα οφ-σάιντ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου