Νέο Medal of Honor

Αποκαλύφθηκε από τον Greg Goodrich. Μετά την επαναφορά του Medal of Honor τον περυσινό Οκτώβριο η Electronic Arts ετοιμάζει ένα ακόμη sequel. Την πληροφορία για την κυκλοφορία της νέας αυτής έκδοσης αποκάλυψε ο Greg Goodrich (φωτο), επικεφαλής της Danger Close, η οποία ανήκει στην EA Los Angeles και συνεργάζεται με την Digital Illusions για την ανάπτυξη των νεότερων εκδόσεων του παιχνιδιού.
Στο επίσημο site του Medal of Honor, ο Greg Goodrich αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι θα υπάρξει μία νέα έκδοση κι αυτό διότι από τον Ιανουάριο έχουν ήδη αναρτηθεί αγγελίες πρόσληψης προγραμματιστών. Αυτός είναι άλλωστε κι ένας συνηθισμένος τρόπος να ανακαλύπτει κάποιος το τι ετοιμάζει η εκάστοτε προγραμματιστική εταιρεία.
Το σενάριο του πρόσφατου Medal of Honor διαδραματιζόταν στο Αφγανιστάν του 2002 και για τον σκοπό αυτό υπήρξε συνεργασία με βετεράνους στρατιώτες. Αντίστοιχα, οι παλιότερες εκδόσεις της σειράς περιέγραφαν γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μένει λοιπόν να δούμε αν η EA θα στραφεί ξανά σε απεικόνιση ιστορικών γεγονότων του παρελθόντος -όπως σε όλες τις μέχρι τώρα περιπτώσεις- ή αν θα επιλέξει κάτι πιο σύγχρονο. Για την ιστορία, μπορεί η πρόσφατη επιστροφή του δημοφιλούς FPS να μην εντυπωσίασε τους reviewers, αλλά το marketing της EA φάνηκε ότι έκανε καλή δουλειά, καθότι ο τίτλος σημείωσε πάνω από πέντε εκατομμύρια πωλήσεις.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου