Gamer ειδήσεις για τους φίλους μας...

Το παιχνίδι ρόλων Dragon Age 2 είναι έτοιμο. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης του, Electronic Arts, με ένα επίσημο δελτίο τύπου. Αυτό σημαίνει ότι η γνωστή ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού θα τηρηθεί. Το παιχνίδι, λοιπόν, θα μπει στα ράφια των κατατσημάτων στις 10 Μαρτίου 2011 σε εκδόσεις για τα Xbox 360 και PlayStation 3.
Στο πλαίσιο μιας οικονομικής διάσκεψης η Activision-Blizzard ανακοίνωσε κακά μαντάτα για τους φαν τους παιχνιδιού της Diablo. Συγκεκριμένα η Blizzard δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011 κανένα παιχνίδι. Μόλις το 2012 η παραδοσιακή δύναμη στο χώρο ανάπτυξης παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει δύο τίτλους. Αυτό σημαίνει ότι το Diablo 3 δεν θα το δούμε τελικά μέσα στο 2011 αλλά μέσα στο 2012.
H BioWare ανακοίνωσε ότι το soundtrack για το παιχνίδι action RPG Mass Effect 3 θα προέρχεται από το μουσικοσυνθέτη Clint Mansell, ο οποίος είναι γνωστός για τη σύνθεση μουσικής σε ταινίες του κινηματογράφου. Ο Mansell είναι μουσικός, συνθέτης και άλλοτε τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας ´Pop Will Eat Itself ´. Ανάμεσα στις δουλειές του περιλαμβάνεται η μουσική των ´The Wrestler ´ (2008), ´The Fountain ´ (2006) και του ´Requiem for a Dream ´ (2000).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου