Infamous 2 τον Ιούνιο

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού δράσης Infamous, η προγραμματιστική εταιρεία Sucker Punch ετοιμάζει το δεύτερο μέρος, το οποίο θα κυκλοφορήσει για άλλη μια φορά αποκλειστικά στο Playstation 3. Πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Cole MacGrath, ο οποίος στο πρώτο μέρος χειριζότανε υπερδυνάμεις βασισμένες σε ηλεκτρισμό, τις οποίες απέκτησε μετά από μία τεραστίων διαστάσεων καταστροφή στην εικονική πόλη Empire City.
Όπως σας είχαμε αποκαλύψει από το σχετικό ρεπορτάζ της Gamescom για το Infamous 2, το παιχνίδι αναμενόταν για εντός του καλοκαιριού. Τελικά αυτό αποδεικνύεται ότι θα γίνει πράξη, καθώς η Sony ανακοίνωσε ότι το Infamous 2 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 7 Ιουνίου 2011. Το πρώτο Infamous είχε έρθει στην Ευρώπη στις 29 Μαϊου του 2009, τρεις ημέρες μετά την Αμερικάνικη κυκλοφορία. Επομένως, λογικά στην Ευρώπη θα πρέπει να αναμένουμε το Infamous 2 το αργότερο στις 10 Ιουνίου (ημερομηνία όπου μάλιστα πέφτει Παρασκευή).
Πέρα από την απλή έκδοση που θα κοστολογείται στα 60€, θα υπάρξει και η Hero Edition. Στην Αμερική το κόστος της θα είναι 100$ (πιθανότατα 100€ στην Ευρώπη) και θα περιλαμβάνει ένα άγαλμα του Cole MacGrath, ένα τσαντάκι παρόμοιο με αυτό που φοράει ο ήρωας, ένα μίνι κόμικ επιμελημένο απ' την DC Comics, το soundtrack του Infamous 2 και ένα serial number με το οποίο θα κατεβάσετε αποκλειστικό περιεχόμενο που θα χρησιμοποιήσετε εντός του παιχνιδιού.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου